banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Refik Anadol’un SpaceX İle Oluşturduğu NFT Koleksiyonu 6,2 Milyon Dolara Satıldı

Refik Anadol’un SpaceX İle Oluşturduğu NFT Koleksiyonu 6,2 Milyon Dolara Satıldı

Refik Anadol’un SpaceX İle Oluşturduğu NFT Koleksiyonu 6,2 Milyon Dolara Satıldı
Refik Anadol’un SpaceX İle Oluşturduğu NFT Koleksiyonu 6,2 Milyon Dolara Satıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital sanatla ilgili birçok çalışmaya imza atan ve eserleri dünya genelinde yoğun ilgi gören sanatçı Refik Anadol, NFT ve metaverse alanında öncü sanatçılar arasında yer alıyor. En son Elon Musk’ın uzay taşımacılığı şirketi SpaceX ile iş birliği yaptığını duyuran ünlü sanatçı, SpaceX’in uzay yolculuklarında elde ettiği verilerden NFT oluşturdu.

Anadol’un SpaceX iş birliğiyle oluşturduğu NFT koleksiyonu 6,2 milyon dolara alıcı buldu. NFT satışlarından elde edilecek gelirin %30’u St. Jude Çocuk Araştırma Hastanesi’ne bağışlandığı aktarıldı.

Refik Anadol’un NFT Koleksiyonu 6,2 Milyon Dolara Alıcı Buldu

Ünlü Sanatçı, SpaceX ile iş birliği yaparak oluşturduğu “An Important Memory for Humanity” adlı NFT koleksiyonunun satıldığını Twitter hesabından şu paylaşımla duyurdu;

Dear Friends, I am extremely happy to announce An Important Memory for Humanity – our limited-edition NFT collection that utilizes data from the world’s first all-civilian space flight, @inspiration4x mission sold for $6.2M ! And most importantly $2.5M donated to @StJude Hospital pic.twitter.com/cTaRWTBhIc

— Refik Anadol (@refikanadol) April 11, 2022

“Sevgili dostlar, sizlere duyurmaktan çok mutluyum… Dünyanın ilk tamamen sivil uzay uçuşundan @inspiration4x alınan verileri kullanan sınırlı sayıda NFT koleksiyonumuz olan İnsanlık İçin Önemli Bir Hafıza 6,2 milyon dolara satıldı! Ve en önemlisi @StJude hastaneye 2,5 milyon dolar bağışlandı.”

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!