banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Meme Coin’den Çığır Açacak Yeni Birleşme Güncellemesi

Meme Coin’den Çığır Açacak Yeni Birleşme Güncellemesi

Meme Coin’den Çığır Açacak Yeni Birleşme Güncellemesi
Meme Coin’den Çığır Açacak Yeni Birleşme Güncellemesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasasının en ünlü meme tokenlarından olan bu altcoin, ağındaki güncellemeler ve stablecoin haberi ile popülaritesini artırmaya devam ediyor.

16:15
11 Nisan 2022

Doge Katili olarak bilinen Shiba Inu (SHIB), yeni güncellemesini neredeyse tamamladı. Layer 2 Shibarium projesi TestNet’te denemelerine devam ederken Beta sürümünün de kısa sürede piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Shibarium GelişmeleriStablecoin Geliyor! Shibarium Gelişmeleri Bu gelişme ile beraber Shiba Inu, yerel meme tokenları için bir katman 2 ölçeklendirme çözümü olan Shibarium’un önümüzdeki birkaç ay içerisinde piyasaya sürüleceğini bildiriyor. Ayrıca Shiba Inu’nun blockchain çözümleri sağlayıcı olan Unification Foundation, bu ağ geliştirmesinde güçlü bir rol oynamaya devam ederken, arka planda çok sıkı bir çalışma yürüttüklerini de iletiyor. Unification Foundation, Shibarium için yakında bir Alpha sürümü yayımlayacaklarını belirtiyor. Bu sürümde; ağ testi, cüzdanlar ve blok gezginleri, token transfer köprüleri gibi geliştirmelerin olması planlanıyor. Bu geliştirmelerle kullanıcılar, ağda daha aktif olabilecek ve kullanıcıların katılım araçları güncellenmiş olacak. Bu Alpha sürümü hazırlanıp uygulandıktan sonra platform, güvenilir test kullanıcılarına özel davetler yollamayı planlıyor. Bu davetlerle geri bildirimlerini sağlayan kullanıcıların, genel bir Beta TestNet için görüşlerini bildirmesi ve ağın daha çok gelişmesi için gereklilikleri paylaşması hedefleniyor. Stablecoin Geliyor! Öte yandan Shiba Inu, Ethereum blockchaininde bir ERC-20 tokenı olduğundan yüksek gas fee’lerden de müzdarip oluyor. Bu yüzden SHIB yatırımcıları, Shibarium güncellemesi ile işlemlerin daha hızlı ve ucuz hale geleceğini düşünüyor. Eğer bu güncelleme bunu sağlarsa uzmanlar, bir meme token için bunun ezber bozan bir hareket olacağını bildiriyor. Böylece Shiba Inu’nun daha optimize olması da bekleniyor. Bununla beraber Shiba Inu geliştiricileri, hem Ethereum hem de Shibarium üzerinde çalışacak SHI adlı bir algoritmik stablecoin geliştirmeyi planlıyor. Metaverse alanına da giren Shiba Inu, bu stablecoin projesini de tamamlarsa trendini mutlak olarak artıracağı ve bunun SHIB’in fiyatına etkili olacağı düşünülüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!