banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Tenis Şampiyonu Serena Williams, Bu Kripto Parayı İşaret Etti: “Harika Bir Yatırım Aracı”

Tenis Şampiyonu Serena Williams, Bu Kripto Parayı İşaret Etti: “Harika Bir Yatırım Aracı”

Tenis Şampiyonu Serena Williams, Bu Kripto Parayı İşaret Etti: “Harika Bir Yatırım Aracı”
Tenis Şampiyonu Serena Williams, Bu Kripto Parayı İşaret Etti: “Harika Bir Yatırım Aracı”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü tenis şampiyonu Serena Williams, bu kripto para biriminin harika bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

10:30
11 Nisan 2022

23 kez Grand Slam şampiyonluğu bulunan, Serena Williams, lider kripto para birimi Bitcoin‘in şimdiye kadar var olan sınırlı 21 milyon arzının BTC’i harika bir yatırım aracı haline getirdiğini söyledi.

Serena Williams: “Bitcoin Harika Bir Yatırım Aracı”Serena Williams, BAYC’ye Katıldı Serena Williams: “Bitcoin Harika Bir Yatırım Aracı” Tüm zamanların en başarılı tenisçilerinden biri olan Serena Williams, kadınlara ve beyaz olmayan insanlara Bitcoin’de daha fazla finansal erişim sağlamak için Block Inc’in para transferi hizmeti sağlayıcısı Cash App ile birlikte çalıştı. Birincil kripto para birimini sektördeki lider olarak övdü ve onu “süper güçlü bir yatırım” olarak nitelendirdi. Jack Dorsey liderliğindeki firma – Block – Miami Bitcoin Konferansı’nda yaptığı açıklamada ünlü tenisçi ile işbirliğini duyurdu. Williams, girişimin kadınlara (kripto endüstrisi ile erkekler kadar meşgul olmayan) ve beyaz olmayan insanlara Bitcoin fırsatlarına ek erişim sağlayacağına dair umutlarını dile getirdi ve şöyle söyledi;

Kadınlara ve beyaz olmayan insanlara Bitcoin‘de daha fazla finansal erişim sağlamak önemlidir.

Buna ek olarak, Amerikalı atlet, kendisini lider kripto para birimi Bitcoin‘in keskin bir savunucusu olarak gösterdi. 23 kez Grand Slam kazananı, BTC’nin sınırlı 21 milyon arzının en değerli şey olduğunu söyledi. Williams ayrıca, kripto dünyası sürekli geliştiğini belirtirken bu ilerlemenin esas olarak Bitcoin tarafından yönetildiğinin de altını çizdi ve şöyle devam etti;

Bitcoin’de ilginç olan şey, mevcut bir ton olmayacak. Buna böyle bakmayı ve karar vermeyi seviyorum: Tamam, bu tüm kripto para birimleri açısından süper güçlü bir yatırım. Kripto para dünyasında çok şey oluyor ve açıkçası bunların hepsinin Bitcoin tarafından yönetildiğini düşünüyorum.

Serena Williams, BAYC’ye Katıldı Tenis süperstarı, Ocak ayında kripto endüstrisi ile başka bir etkileşimde bulundu. Öyle ki Williams, o zamanlarda bir Bored Ape NFT satın alarak NFT dünyasına da giriş yaptı. Ünlü tenisçi, satın aldığı pembe Ape’i Twitter profil resmi olarak değiştirirken dijital koleksiyonun Williams’a, gönderisinin altına yorum yapan kocası Alexis Ohanian tarafından hediye edildiği ortaya çıktı:

Önce sana SerenaPunk’u alıyorum, şimdi de istediğin pembe maymunu alıyorum. Bundan sonra sana sadece NFT hediye edeceğimin farkındasın, değil mi?

Daha önce Bored Ape NFT‘leri satın alan diğer ünlü kişiler arasında pop yıldızı Madonna, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ve futbolcu Neymar yer alıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!