banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. WhaleStats Verileri Paylaştı: Popüler Metaverse Coin, Ethereum Balinalarının Radarında!

WhaleStats Verileri Paylaştı: Popüler Metaverse Coin, Ethereum Balinalarının Radarında!

Uzman Analist, Bu Altcoin İçin 3x Bekliyor! Rallinin Nedenlerini Açıkladı
Uzman Analist, Bu Altcoin İçin 3x Bekliyor! Rallinin Nedenlerini Açıkladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhaleStats, son 1 haftalık zaman diliminde en büyük 100 Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan kripto para birimlerini paylaştı.

13:07
9 Nisan 2022

WhaleStats verilerine göre, son 1 haftalık zaman diliminde en büyük 100 Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan 10 kripto para birimi arasında ETH 1. sıraya, USDC 2. sıraya, USDT 3. sıraya ve SAND ise 4. sıraya yerleşti. Ethereum balinaları tarafından son 1 haftalık zaman diliminde en çok satın alınan kripto para birimleri listesinde sırasıyla BUSD, DAI, APE, MATIC, LINK ve YFI da yer aldı.

SAND, WhaleStats Verilerine Göre Ethereum Balinalarının Radarına GirdiKripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Ediyor SAND, WhaleStats Verilerine Göre Ethereum Balinalarının Radarına Girdi Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu The Sandbox’ın yerel kripto para birimi SAND, WhaleStats verilerine göre son 1 haftalık zaman diliminde en büyük 100 Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan kripto para birimleri arasına girdi. Ethereum balinalarının son 1 haftada en çok satın aldığı kripto para birimleri arasında ise ETH 1.sırada, USDC 2. sırada, USDT 3. sırada ve SAND ise dördüncü sırada yer aldı. Öte yandan BUSD, DAI, APE, MATIC, LINK ve YFI da sırasıyla bu kripto para birimleri arasında yer alarak Ethereum balinalarının radarına girdi. Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Ediyor Hafta içerisinde kripto ekosistemi adına birçok olumlu gelişme yaşanmasına karşın Bitcoin, düşüş yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye devam etti ve 42.500 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasına da aşağı yönlü bir ivme kazandırdı. Ethereum, kaydettiği son değer kayıplarının ardından 3.200 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri CoinMarketCap verilerine göre 1,97 trilyon dolara geriledi. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!