banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Omlira’nın CEO’su Osman Kuzucu ile Söyleşi: Blockchain’in Geleceği

Omlira’nın CEO’su Osman Kuzucu ile Söyleşi: Blockchain’in Geleceği

Omlira’nın CEO’su Osman Kuzucu ile Söyleşi: Blockchain’in Geleceği
Omlira’nın CEO’su Osman Kuzucu ile Söyleşi: Blockchain’in Geleceği
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinTurk TV Youtube Kanalı, Open Money ve Omlira’nın CEO’su genç girişimci Osman Kuzucu’yu ağırlayarak blockchainin geleceğini konuşuyor.

13:17
8 Nisan 2022

Değişen dünya düzeninde web2 web3’e, sanat NFT’lere, geleneksel finans sistemi DeFi’ye dönüşüyor. Türkiye’de de birçok firma bu oluşuma katılıyor ve özellikle blockchain alanında ilerlemeye çalışıyor. Bunlardan bir tanesi olan Open Money, Ankara merkezli bir danışmanlık ve web geliştirme şirketi olarak biliniyor. Open Money ve Omlira CEO’su Osman Kuzucu, bugün CoinTurk’ün Youtube kanalına konuk oldu. Kuzucu, programda kripto paralarla nasıl tanıştığını ve gelecekte bize neler vadettiğini ayrıntılı olarak paylaşıyor.

Genç Girişimcilerin ÖrneğiBTC ve Blockchain Genç Girişimcilerin Örneği Kuzucu, kriptolarla lise yıllarında çalışırken maaşını herhangi bir banka ile alamayacağından bir ödeme yöntemi ararken tanıştığını söylüyor. Ayrıca Kuzucu, kendisine çözüm olan Bitcoin’i (BTC) o anda araştırmaya başladığını ve dünyaya da bir çözüm olacağına o yıllarda inandığını belirtiyor. Her zaman ve mekanda yenilikçi düşüncelere olan karşıt düşüncelerle Kuzucu da karşılaşmış ve dolandırılacağına dair uyarılmış. Ancak Kuzucu, bu uyarıları kulak asmadığını, blockchaine nasıl dahil olabileceğini sürekli araştırdığını ve özellikle geliştirici olmak için çabalar sarf ettiğini bildiriyor. Bunlara ek olarak Kuzucu, hem web yazılımı altyapısıyla hem de kripto ve blockchain’e olan hakimiyetiyle bu sektöre nasıl girdiğini ve Omlira’nın kripto piyasasında nasıl bu kadar iyi ilerlediğini anlatıyor. Genç yaşta bu sektöre atılan Kuzucu, bu girişimleriyle gençlere bir örnek de teşkil ediyor. BTC ve Blockchain Kuzucu, aslında kriptoların geçmişinin Bitcoin’den önce 1980’lere dayandığını da belirtiyor. Ancak Kuzucu, bu girişimlerin çifte harcama işlemleri ile halledildiğini ve blockchain olmadan bu işlemlerin aslında verimli olmadığını söylüyor. Bitcoin’in whitepaper’ın yayınlanmasıyla bu aşılarak daha verimli, hızlı ve uluslararası ödemelerin yeni çağı başlıyor. Programda; madencilik, kriptoların çıkışı, iş kanıtı gibi konular konuşulurken bunlara ek olarak gelecekte bu ve benzeri sistemlerin dünya finans sistemini değiştireceği de konuşuluyor. Kuzucu, her ne kadar Türkiye’de 2022’de kripto ile ödemelere yasaklar gelse de engellenemediğini belirtiyor. Ayrıca Kuzucu, düşünüldüğünün aksine kriptoların güvenirliğinin blockchainle garantilendiğini de vurguluyor. Öte yandan Kuzucu, fiat para birimlerinin basılması sonrası oluşan enflasyona çözümün kriptolar olduğunun altını çiziyor. Daha birçok konunun ayrıntılı konuşulduğu programı CoinTurk Youtube sayfasından izleyebilirsiniz. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!