banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Mayıs Çöküşünü Bilen Analist: Bitcoin Aralık’tan Önce Bu Diplere Düşecek!

Mayıs Çöküşünü Bilen Analist: Bitcoin Aralık’tan Önce Bu Diplere Düşecek!

Mayıs Çöküşünü Bilen Analist: Bitcoin Aralık’tan Önce Bu Diplere Düşecek!
Mayıs Çöküşünü Bilen Analist: Bitcoin Aralık’tan Önce Bu Diplere Düşecek!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mayıs ayındaki Bitcoin çöküşünü ve daha birçok kritik fiyat hareketini öngören kripto analisti Dave the Wave, BTC’nin ayı piyasasının bir sonraki aşamasına girmenin eşiğinde olabileceğini söylüyor. Dave the Wave, Bitcoin fiyatı için kritik diplere işaret ediyor. Analistin tahminlerine birlikte bakalım…

Dave the Wave: Bitcoin yıl sonundan önce 20.000 dolara düşecek!

Sektörde “Dave the Wave” olarak bilinen kripto stratejisti, 71.900 Twitter takipçisine ufukta önemli bir Bitcoin düzeltmesi gördüğünü söylüyor. Dave the Wave konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bir öncekine yakın büyüklükteki bir başka hareket, fiyatı 20.000 dolarlık düşük bir aralığa gönderecek. Kesin olmamakla birlikte, kesinlikle düşünülebilir.

Bitcoin Fiyatı Bu Seviyelere Gidiyor!

Dave the Wave, şimdi önceki dönemlerdekine benzer bir düzeltmenin Bitcoin’i yıl sonundan önce 20.000 dolara kadar düşürebileceğini söylüyor.

Dave the Wave: Bitcoin fiyatı şimdi düşüş trendinde kalıyor

Dave the Wave, Bitcoin’in son zamanlardaki gücüne rağmen, uzun vadeli zaman diliminde çapraz direncin altında işlem görmeye devam ettiği için BTC’nin düşüş trendinde kaldığını söylüyor. Dave the Wave konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Aylık grafik, birkaç aydır çizilen direnç çizgisinin üzerinde henüz kapanmadı. Basitler.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!