banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Miami Bitcoin 2022 Konferansı 1. Ayağı: Neler Konuşuldu?

Miami Bitcoin 2022 Konferansı 1. Ayağı: Neler Konuşuldu?

Miami Bitcoin 2022 Konferansı 1. Ayağı: Neler Konuşuldu?
Miami Bitcoin 2022 Konferansı 1. Ayağı: Neler Konuşuldu?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Artık her yıl düzenlenmeye başlanan Miami Bitcoin Konferansı’nın, 2022 1. ayağı gerçekleşti ve yetkililer önemli duyurularda bulundular.

16:42
6 Nisan 2022

Miami’de şu ana kadar düzenlenen en büyük Bitcoin (BTC) Konferanslarından biri düzenleniyor ve ilk ayağı bugün tamamlandı. Çok fazla firmanın ve kripto piyasasının ünlülerinin katıldığı konferansın, cumaya kadar sürmesi planlanıyor. Miami, bu konferanslar için artık kilit bir yer olarak itibarını ilerletiyor. Geçen yıl da Bitcoin Konferansı’na Miami ev sahipliği yapmıştı. Ancak yatırımcılar, özellikle bu konferanstan sonra 2021’de BTC’nin düşüş yaşadığını düşünüyor.

Yatırımcılar ve BTC75 Yeni Duyuru ve Kripto İpoteği Yatırımcılar ve BTC Konferansta birçok şirket, hem katılımlarıyla hem de yeni duyurularıyla dikkat çekiyor. Bir kripto borsası olan FTX, geçen yıl Miami’nin şehir merkezindeki NBA arenasının isim hakkını satın almıştı. Ayrıca Blockchain Com, konferansta teknolojik firmaların ve yatırımcıların alışveriş merkezi olan Wynwood’da 200 çalışanı barındıran bir yere sahip olacaklarını açıkladı. Konferanstaki diğer üyeler ve Miami Belediye Başkanı ise, Blockchain Com’un teknolojik yatırımını desteklediklerini iletti. Konferans’ta her ne kadar sıcak bir ortam ve coşku olsa da Bitcoin’in istenildiği gibi coşkulu bir yıl yaşadığı pek söylenemiyor. Bitcoin, Ocak ayında neredeyse yarı yarıya kadar bir fiyat düşüşü yaşamıştı. Ayrıca BTC, popülaritesi giderek artan NFT gibi dijital varlıklardan geri kalıyor. Ethereum (ETH) ve Solona (SOL) gibi ağlarını bu alanda geliştiren altcoinlere göre Bitcoin, teknolojinin inovasyonunu takip edemiyor. 75 Yeni Duyuru ve Kripto İpoteği Konferansta eleştirmenler, kripto teknolojisinin iddia edilen değerini ve faydasının altında yatan varsayımları da sorguladılar. Bazı eleştirmenler, blockchain teknolojisinin hype’ının ilk katılımcılara yarar sağladığını ve Ponzi şemasına benzediğini belirtiyor. Ayrıca konferanstaki sunucular, Bitcoin için yatırımların artacağını ve en az 75 şirketin bu konuda duyuru paylaşacağını söylüyor. Yarın veya Cuma günü, El Salvador’un Başkanı Nayip Bukele’nin de bu konferansta olması bekleniyor. El Salvador, Bitcoin’i ilk yasallaştıran ilk ülke olarak kabul ediliyor. Ayrıca Miamili iş adamı Josip Rupena, kripto ipotekleri girişimi için mutlak bir çaba sarf edeceğini de bildiriyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!