banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Altcoin Tahminleri: İşte 2021’in En Hızlı Atları!

Altcoin Tahminleri: İşte 2021’in En Hızlı Atları!

Altcoin Tahminleri: İşte 2021’in En Hızlı Atları!
Altcoin Tahminleri: İşte 2021’in En Hızlı Atları!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin lider olabilir ama altcoin projeleri kalıcıdır. Altcoin kelimesi, Bitcoin dışındaki herhangi bir kripto para birimini ifade eder. Doğru, Bitcoin’in ilk hamlesi o kadar güçlü ve devrim niteliğindeydi ki, piyasaya girdikten sonra piyasaya giren tüm kripto paralar tamamen ayrı bir kategoride yer aldı.

Ancak altcoinlerden ümidinizi kesmeniz için bir neden yok. Aslında, birçok kripto paranın 2021’de daha da büyümesi, hatta Bitcoin’in piyasa lideri olarak saltanatına meydan okumaya yetecek kadar büyümesi ihtimal dahilinde. O halde lafı fazla uzatmadan kripto para uzmanı Lisa Walters gözünden 2021’de patlama yapacak en iyi 5 kripto paraya bir bakalım. Kriptokoin.com olarak sizler için sunuyoruz.

İlk sıramızda Ethereum (ETH) var

2013 yılında oluşturulan Ethereum, bugün en büyük merkezi olmayan uygulamaya (DApps) ev sahipliği yapan akıllı sözleşmeler platformudur. Bitcoin ilk kripto para birimi olabilir, ancak Ethereum veri toplayan ve kaydeden ve aynı zamanda birçok farklı uygulamaya ev sahipliği yapan Blockchain’dir.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!