banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ethereum Balinalarının Tercihi Hala Aynı: Bu Altcoin’e Yatırımlar Sürüyor! 

Ethereum Balinalarının Tercihi Hala Aynı: Bu Altcoin’e Yatırımlar Sürüyor! 

Ethereum Balinalarının Tercihi Hala Aynı: Bu Altcoin’e Yatırımlar Sürüyor! 
Ethereum Balinalarının Tercihi Hala Aynı: Bu Altcoin’e Yatırımlar Sürüyor! 
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhaleStats’tan alınan verilere göre, dünyanın en büyük 500 Ethereum (ETH) balinası, şu anda tek bir token’a odaklanmış durumda. 

12:17
6 Nisan 2022

Ethereum balinaları bir süredir kripto para borsası FTX’in kendi kripto para birimi olan FTT token’ı biriktiriyor. Elde edilen son verilere göre bu durumda hala bir değişiklik yok ve en büyük 500 Ethereum balinası hala FTT token yatırımı yapmaya devam ediyor. 

Balinaların Tercihi: FTT Token FTT Token Alımları  Balinaların Tercihi: FTT Token  WhaleStats’tan alınan verilere göre, dünyanın en büyük 500 Ethereum (ETH) balinası, FTT token ile yakından ilgileniyor. WhaleStats tarafından sağlanan veriler, en büyük üç ETH balinasının son 48 saat içinde 12.25 milyon dolar karşılığında toplam 245.413 adet FTX token aldığını gösteriyor.  Öte yandan son zamanlarda balina izleme hizmeti, “BlueWhale0069” adlı, mevcuttaki 37. en büyük ETH balinasının tek bir işlemde 1,98 milyon dolar değerinde 39.999 adet FTX token aldığını ortaya çıkardı.  Buna ek olarak “BlueWhale0069”un cüzdanı incelendiğinde FTX token’ın en büyük 12. yatırım olduğu ve cüzdanda 23,68 milyon dolar değerinde 490,829 adet FTT bulunduğu görülüyor. Dolayısıyla elde edilen bilgilere göre cüzdan, ortalama 48 dolar fiyatla FTT token almış durumda.   FTT Token Alımları  Bunların yanında “BlueWhale0079” olarak adlandırılan ve var olan en büyük 11. ETH balinası, tek bir işlemle 1,25 milyon dolardan fazla değere sahip 24.999 FTX token’ını elinde bulunduruyor.   “BlueWhale0056” adlı 484. en büyük ETH balinasının da FTX Token biriktirdiği görülüyor ve tek bir işlemde 9.018.974 dolar değerinde 180.415 FTX Token satın almış olması dikkatleri çekiyor.  WhaleStats’tan gelen son veriler, FTX Token’ın şu anda en iyi ETH Balinalarının favori seçimi olduğunu gösteriyor. En büyük 5000 ETH balinası şu anda 1.885.315.239 dolar değerinde FTX Token tutuyor.  Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!