banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Liverpool, ‘LFC Heroes Club’ Koleksiyonu İle NFT Dünyasına Giriş Yapıyor

Liverpool, ‘LFC Heroes Club’ Koleksiyonu İle NFT Dünyasına Giriş Yapıyor

Liverpool, ‘LFC Heroes Club’ Koleksiyonu İle NFT Dünyasına Giriş Yapıyor
Liverpool, ‘LFC Heroes Club’ Koleksiyonu İle NFT Dünyasına Giriş Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’nin en köklü futbol kulüplerinden biri olan Liverpool, ilk NFT koleksiyonunu piyasaya süreceğini duyurdu. Kulübün, LFC Heroes Club isimli NFT koleksiyonu bugün satışa çıkacak.

Efsane sporculardan oluşan LFC Heroes Club koleksiyonuyla futbolun efsaneleri birer süper kahraman oldu. Kulübün, efsane isimlerinden 24 kişinin süper kahramana dönüştürülmüş versiyonları satışa çıkarılacak. 2 ayrı kategori olmak üzere Legendary Edition ve Hero Edition olarak 30 Mart-1 Nisan tarihlerinde 3 gün satışa sunulacak.

Liverpool NFT

Liverpool’un hayır kurumu LFC Vakfı, kendi bünyesinde çalıştırdığı kişilerin NFT’lerini ‘LFC Vakfı Kahramanları’  (LFC Foundation Heroes) adı altında satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamada personelin de birer kahraman olarak görüldüğü şu şekilde ifade edildi;

“Her vakıf kahramanının liderlik, dayanıklılık ve empati gibi kendi süper güçleri vardır ve bu güçleri Liverpool’daki yardıma muhtaç gençler ve aileler için bıkmadan ve yorulmadan kullanırlar.”

Kulüp, “LFC Heroes Club’a hoş geldiniz” isimli bir tanıtım videosu da yayınlandı.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!