banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Britney Spears’ın alışverişlerini saklamak için Bitcoin kullandığı iddia edildi

Britney Spears’ın alışverişlerini saklamak için Bitcoin kullandığı iddia edildi

Britney Spears’ın alışverişlerini saklamak için Bitcoin kullandığı iddia edildi
Britney Spears’ın alışverişlerini saklamak için Bitcoin kullandığı iddia edildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde babası Jamie Spears’ın, kızının vasiliğinden çekilmeyi kabul etmesiyle özgürlüğüne kavuşma anlamında önemli bir adım atan Britney Spears’ın, geçmişte yaptığı bazı alışverişleri babasından saklamak için Bitcoin kullandığı iddia edildi. İddialar Spears’ın davasını araştıran iki podcast programcısı Tess Barker ve Barbara Gray tarafından kendi podcast’lerinde ortaya atıldı. Ünlü sanatçının çok  küçük alışverişlerinde bile, babasının haberi olmaması için Bitcoin’i tercih ettiği belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Spears, Haziran ayındaki bir duruşmada babasının ona istemediği halede lityum ilacı verdiğini, daha fazla çocuk istediği halde buna da izin vermediğini ve bütün Spears ailesinin hayatını mahvettiğini söylemişti. Spears mahkemede “Hayatımı geri istiyorum” demişti.

Elon Musk da destek vermişti

Spears’ın bu açıklamaları başta ABD olmak üzere tüm dünyada infial yaratırken, ünli sanatçılar, aktörler ve hatta politikacılar #FreeBritney (özgür Britney) kampanyası başlatmışlardı. Twitter’da 50 milyondan fazla takipçisi olan Elon Musk da Britney Spears’a destek olmuştu.

Her şeyini babası kontrol ediyordu

Baba Jamie Spears birkaç gün önce kızının vasiliğinden ayrılma mesajı verse de şu an için kesin bir durum söz konusu değil. Britney Spears’ın finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında geçirdiği psikolojik rahatsızlığın ardından tamamen babası Jamie Spears’ın kontrolüne geçmişti. Spears’ın babasının, ünlü sanatçının turne programlarından kazandığı paraya, sosyal medyadaki paylaşımlarından evlenmesine kadar tüm hayatını kontrol ettiği belirtiliyordu.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!