banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Binance, Ultiverse’e 5 Milyon Dolar Daha Yatırım Yaptı

Binance, Ultiverse’e 5 Milyon Dolar Daha Yatırım Yaptı

Binance, Ultiverse’e 5 Milyon Dolar Daha Yatırım Yaptı
Binance, Ultiverse’e 5 Milyon Dolar Daha Yatırım Yaptı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, Ultiverse’e 5 milyon dolar daha yatırım yaptı.

Lider kripto varlık alım satım platformu Binance, metaverse oyun girişimi Ultiverse’e 5 milyon dolar daha yatırım yaptığını duyurdu. Şirketin risk sermayesi kolu olan Binance Labs, girişime 18 Mart’ta 4.5 milyon dolarlık bir yatırım daha yapmıştı. 

Tura Binance’in yanı sıra DeFiance Capital, Three Arrows Capital ve SkyVision Capital gibi yatırımcılar da eşlik etti. Yatırım ise Ultiverse’ün yönetişim tokenı MXS’nin satışı aracılığıyla gerçekleşti. 

Binance Labs direktörü Nicole Zhang konu hakkında The Block’a yaptığı açıklamada, söz konusu yatırımın takımın gelecek planlarını şekillendirmede söz hakkına sahip olabilmek amacıyla gerçekleştirildiği kaydetti.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!