banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Arbitrum 73 Altcoin’le Geliyor: Bunlar da Listede!

Arbitrum 73 Altcoin’le Geliyor: Bunlar da Listede!

Arbitrum 73 Altcoin’le Geliyor: Bunlar da Listede!
Arbitrum 73 Altcoin’le Geliyor: Bunlar da Listede!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı Ethereum projeleri bu ay Arbitrum’da yayınlanıyor. Arbitrum, son kullanıcı lansmanı için yıldızlardan oluşan bir dizilimi bir araya getirdi. Ethereum ölçeklendirme çözümü Arbitrum, bu ayın sonlarında piyasaya sürülecek. Lansmandan itibaren eksiksiz bir ekosistem sağlayan 73 proje devreye alınmaya hazır. Daha fazla ölçeklendirme çözümü çevrimiçi hale geldikçe, etkinliğin ana Ethereum ağından uzaklaşması bekleniyor. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

Arbitrum Ekosistemi

Arbitrum ekibi, ölçeklendirme çözümünün bu ay halka açılmasından sonra kullanılabilecek cüzdanları, uygulamaları ve araçları sergileyen Arbitrum One portalını başlattı. Şimdiye kadar, pek çok gelecek vaat eden protokolle birlikte bir dizi DeFi “mavi çip” içeren 73 proje devreye alınmaya hazır. Arbirtum, bu ayın sonunda etkileyici bir başlangıç için ayarlanmış durumda. Merakla beklenen Ethereum katman iki ölçekleme çözümü, Ethereum ağındaki en büyük isimlerin birçoğu dahil olmak üzere 73 projeden gelen entegrasyon ile başlayacak. Kullanıcılar, 11 Ağustos’ta yayınlanan Arbitrum One portalını kontrol ederek hangi projelerin devreye alınmaya hazır olduğunu görebilir.

🎆In preparation for our upcoming launch, we're happy to announce the release of the Arbitrum One Portal!🎆

Scroll through tons of the dapps, wallets & tools you know and love on Ethereum, as well as new ones making their debut on Arbitrum!https://t.co/4kUximmJ27

— Arbitrum is hiring (@arbitrum) August 11, 2021

Arbitrum One portalı, Uniswap ve SushiSwap gibi büyük merkezi olmayan borsaların yanı sıra Aave, Balancer ve Curve dahil olmak üzere birçok DeFi “mavi çip”i listeledi. Arbitrum, piyasaya sürüldüğü andan itibaren çok sayıda yerleşik protokolü entegre ederek, büyük miktarlarda likiditeye erişim kazanacak ve DeFi ekosistemini başlatacak. Kullanıcılar ayrıca Metamask, Coinbase Wallet ve Math Wallet’ın tümü entegrasyon için etkinleştirilmiş olarak fonlarını Arbitrum’da depolamak için bir dizi seçeneğe erişebilecekler.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!