banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Illinois, Vergiler İçin Kripto Para Ödemesini Kabul Edebilir

Illinois, Vergiler İçin Kripto Para Ödemesini Kabul Edebilir

Illinois, Vergiler İçin Kripto Para Ödemesini Kabul Edebilir
Illinois, Vergiler İçin Kripto Para Ödemesini Kabul Edebilir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Illinois Gelir Departmanı’nın (IDR) kripto ödemelerini kabul etmesine olanak sağlayacak yasa tasarısı eyalet senatosuna taşındı.

Illinois Eyalet Temsilcisi Margaret Croke tarafından desteklenen 5287 sayılı Meclis tasarısı, IDR’nin kripto para birimlerini bir ödeme yöntemi olarak kabul etme konusunda kurallar ve düzenlemeler oluşturmasına izin verecek.

Illinois’in 12. Bölgesi’ni temsil eden bir Demokrat olan Croke şunları söyledi:

“Illinois eyaleti gelir toplamak, vergiler veya diğer ödemeler için bir kredi kartı ödemesini kabul ettiğinde, üçüncü taraf bir işlem sağlayıcımız olur. Benzer şekilde birisi kripto para birimiyle ödeme yapmayı seçerse, yapılan ödeme bir kripto işlemcisinden geçer ve eyaletin ABD doları almasını sağlayabilir”

Croke, IDR’nin kripto para biriminde hangi tür ödemelerin yapılmasına izin verdiği konusunda nihai söz sahibi olacağını, ancak dijital varlıklarda vergi ödemek isteyen işletmeler için potansiyel olarak geçerli olabileceğini vurguladı.

Croke, eyaletin yalnızca mevcut kurallar dahilinde çalışmayla ilgilendiğini ifade ederek, yasal bir para olarak tanımlamanın Kongre’nin yetkisinde olduğunu belirtti.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!