banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bu 3 Kripto Para Büyük Bir Dönüm Noktasında!

Bu 3 Kripto Para Büyük Bir Dönüm Noktasında!

Bu 3 Kripto Para Büyük Bir Dönüm Noktasında!
Bu 3 Kripto Para Büyük Bir Dönüm Noktasında!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasaları son derece hareketli ve uzman analistler bu 3 kripto paranın yakından izlenmesi gerektiğini söylüyor.

22:00
14 Mart 2022

Kripto paraların gündemi son derece yoğun, her geçen gün yeni bir eşikten geçiyoruz. Bu üç kripto para ise kısa vadede yakından izlenmelidir. Altcoin Daily analistleri tarafından derlenen liste, kripto para yatırımcılarına önemli ipuçları veriyor. Yatırımcıları önümüzdeki dönemde neler bekliyor?

Bitcoin (BTC)Fantom (FTM)Cardano (ADA) Bitcoin (BTC) Bitcoin’in gelecekteki arz şoku, tüm endüstri üzerinde büyük beklentiler oluşturuyor. Likit olmayan Bitcoin arzı artı azalan likit arz, talebi karşılamak için daha az varlığa eşittir. Bu, likit olmayan arzı artırır. Sonuç olarak, dolar-maliyet ortalaması için ideal bir “Bitcoin alım bölgesine” girdiğimizi görebiliriz. Yukardaki grafikte bunu daha net biçimde görebiliyoruz. Fantom (FTM) Fantom, %45 düzeltmeden sonra satın alma sinyalleri gönderiyor. Fantom’un düşüş trendi, potansiyel olarak tükenmeye başladı. Bu durum kısa vadede yükseliş dürtüsünü artırabilir. Günlük bazda yeni adresler %6000 oranında arttı. Ekipten ayrılan isimler ilk saatlerde yatırımcılarda panik oluşturmuştu. Ancak içeride halen 40’ı aşkın profesyonel geliştirişi FTM ekosistemini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Cardano (ADA) Cardano, hedefinin “değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir hisse kanıtı blockchain platformudur. Ethereum tam anlamıyla PoS algoritmasına geçene kadar Cardano en büyük PoS algoritmasıyla çalışan akıllı sözleşme ağı olmaya devam edecek. Altcoin Daily analistleri Cardano için düşüş trendinin kısa vadede sona ereceğini tahmin ediyor. Cardano adresleri 3,5 milyon sınırına ulaştı ve önemli bir eşiği geçmiş oldu. Cardano’da şu anda kayıtlı 3.494.888 cüzdan var, bu da önümüzdeki hafta cüzdan sayısının büyük olasılıkla 3,5 milyonu aşacağı anlamına geliyor. Büyük kilometre taşları, yükselecek olan bu altcoinlerin fiyat hareketinin en belirgin işaretidir. Bu sebepten yatırımcıların bu 3 kripto parayı yakından izlemesi onlar için kazançlı olabilir. Elbette beklentilerin her zaman gerçekleşmesi gibi bir kural söz konusu değil ve kripto para piyasaları her zaman sürprizlere açıktır. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!