banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Okcoin, Bitcoin’in (BTC) Benimsenmesini Artırmak İçin 165 Milyon Dolarlık Kolektif Yatırım Başlattı

Okcoin, Bitcoin’in (BTC) Benimsenmesini Artırmak İçin 165 Milyon Dolarlık Kolektif Yatırım Başlattı

Okcoin, Bitcoin’in (BTC) Benimsenmesini Artırmak İçin 165 Milyon Dolarlık Kolektif Yatırım Başlattı
Okcoin, Bitcoin’in (BTC) Benimsenmesini Artırmak İçin 165 Milyon Dolarlık Kolektif Yatırım Başlattı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Okcoin, risk sermayesi firmaları arasında Bitcoin’in benimsenmesini hızlandıran çözümlere 165 milyon dolar dağıtma sözü veren Bitcoin Odyssey‘i piyasaya sürdüğünü açıkladı.

We’re partnering with the @StacksOrg & venture partners to form the next chapter of #Bitcoin. We call this effort the Bitcoin Odyssey.

Together we’re pledging $165M towards projects developing decentralized apps on $BTC & @Stacks.

Stay tuned to learn more & how to get involved pic.twitter.com/qO51aWbjDR

— Okcoin (@Okcoin) March 10, 2022

Bitcoin Odyssey, Stacks Accelerator ve Stacks Foundation ile birlikte piyasaya sürüldü. Katılımcı firmalar arasında CoinDesk ana şirketi Digital Currency Group, GSR ve White Star Capital’in de yer aldığı bildirildi.

Sermaye ve kaynakların Bitcoin Blockchain’indeki Bitcoin tabanlı akıllı sözleşmeler için açık kaynaklı bir ağ olan Stacks üzerine inşa edilen ürünlere gideceği açıklandı.

Odyssey girişimi, Okcoin’in liste başkanı eş başkanlar Alex Chizhik ve Stacks Accelerator Partneri Kyle Ellicott tarafından yönetilecek.

Konuyla ilgili konuşan Alex Chizhik,

Dikte edilen tutarları tahsis eden merkezi bir fon oluşturmak istemiyoruz. Yapmak istediğimiz şey, esasen üst düzey VC’ler ve projeler arasında bir eşleştirme hizmeti oluşturmaktır. Sabit tahsis edilmiş bir miktar yok. Her bir proje için ayırdığımız minimum bir miktar yok.

dedi.

Chizhik ayrıca Odyssey için ilk finansman hedefinin 100 milyon dolar olduğunu belirterek bir sonraki hedeflerinin daha fazla aboneye sahip olmak olduğunu belirtti.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!