banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Analist Yatırımcıları Uyardı! AVAX ve Bu 4 Ethereum Rakibi Sert Düşüş Yaşayabilir

Ünlü Analist Yatırımcıları Uyardı! AVAX ve Bu 4 Ethereum Rakibi Sert Düşüş Yaşayabilir

Ünlü Analist Yatırımcıları Uyardı! AVAX ve Bu 4 Ethereum Rakibi Sert Düşüş Yaşayabilir
Ünlü Analist Yatırımcıları Uyardı! AVAX ve Bu 4 Ethereum Rakibi Sert Düşüş Yaşayabilir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para analistı yatırımcıları bu altcoin’lere karşı uyardı. Bu altcoin’ler düşüş eğilimi gösteriyor.

12:45
9 Mart 2022

Popüler bir kripto analisti, Avalanche (AVAX) ve diğer önde gelen katman-1 platformlarının zayıflık belirtileri göstermeye başladığını söyledi ve yatırımcıları uyardı.

Ünlü Analist, Bu Altcoin’lerin Düşüş Eğiliminde Olduğunu SöylediKatman 1 Altcoin’leri AVAX’ı Takip Ediyor Ünlü Analist, Bu Altcoin’lerin Düşüş Eğiliminde Olduğunu Söyledi Smart Contracter olarak bilinen ünlü kripto para analisti, kripto para piyasasına yönelik son tahminlerini takipçileri ile paylaştı. Ünlü analist, 205.000 Twitter takipçisine, akıllı sözleşme platformu Avalanche’ın USD ve Bitcoin (BTC) çiftlerinde art arda daha düşük seviyeler kaydettikten sonra düşüş eğiliminde olduğunu belirtti. Smart Contracter, Avalanche hakkında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

“AVAX, BTC ve USD karşısında hala çok sağlıksız görünüyor. %50 düşüş görsem şaşırmazdım.”

Kasım ayında, akıllı sözleşme platformu Solana (SOL) tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 dolar seviyesine kadar bir artış yaşadı. Ethereum (ETH) rakibi o zamandan beri düşüş trendinden çıkamadı ve içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla 88.77 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Bununla birlikte AVAX, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 147 dolardan %50’nin üzerinde düşüş kaydetti ve şu anda 73 dolardan işlem görüyor. Katman 1 Altcoin’leri AVAX’ı Takip Ediyor Smart Contracter, diğer katman-1 kripto varlıklarının AVAX’ın ayak izlerini takip ediyor gibi göründüğünü de açıklamalarına ekledi ve şöyle söyledi;

“Bu yıl için paketi yöneten tüm güçlü katman-1’ler AVAX, LUNA, ATOM ve FTM korkunç görünmeye başlıyor.”

Birbirleriyle ölçeklenmek ve iletişim kurmak için tasarlanmış bir blok zincir ekosistemi olan Cosmos (ATOM), rekor seviyesi olan 44,70 dolardan değerinin yaklaşık %50’sini kaybederek büyük bir düşüş yaşadı. Ayrıca akıllı sözleşme platformu Fantom (FTM), Ekim ayındaki en yüksek 3.48 dolardan değerinin %60’ından fazlasını kaybetti. Merkezi olmayan finans (DeFi) ödeme ağı Terra (LUNA), tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 103.60 dolardan neredeyse %6 düşüşle 96.99 dolardan işlem görüyor. Smart Contracter, Bitcoin‘i ele aldığında ise en iyi kripto düşüş trendini sürdürmeden önce BTC için 40.000 doların üzerinde kısa vadeli bir sıçrama öngördüğünü belirtti ve şöyle söyledi.

“BTC ve ETH’de haftalık kapanışlar berbat ve bana göre 42.000$’a kadar olan hafta başındaki herhangi bir güç, muhtemelen tekrar düşük seviyelere geri dönmek için kısa bir süre.”

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!