banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Popüler Metaverse Coin’lere Güncel Bakış: Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!

Popüler Metaverse Coin’lere Güncel Bakış: Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!

BTT, HOT, CHZ ve REEF Fiyat Analizi: Yorum ve Beklentiler
BTT, HOT, CHZ ve REEF Fiyat Analizi: Yorum ve Beklentiler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası, Bitcoin’in (BTC) 38.500 dolar fiyat seviyelerine gerilemesi ile birlikte yeniden aşağı yönlü bir ivme kazandı.

11:40
5 Mart 2022

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 45.000 dolar direncinden reddedilerek düşüş hareketleri kaydetmeye başlamasından bu yana yaşadığı değer kayıplarının ardından 38.500 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasına da aşağı yönlü bir ivme kazandırdı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman diliminde çeşitli oranlarda değer kaybetti. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,82 trilyon dolara geriledi.

MANA, 2,50 Dolar Seviyelerine GerilediSAND, 3 Dolar Fiyat Seviyelerinde MANA, 2,50 Dolar Seviyelerine Geriledi Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA, hafta içerisinde kaydettiği değer artışları ile birlikte 3 dolar direncine yaklaşsa da piyasadaki düşüş eğilimi ile yeniden yönünü aşağı çevirdi. MANA, lider kripto para birimi Bitcoin’in 40.000 doların altına gerilemesinin ardından kaydetmeye başladığı düşüş hareketlerinin ardından 2,52 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı ve 2,30 dolar destek bandına önemli ölçüde yaklaştı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. SAND, 3 Dolar Fiyat Seviyelerinde Blockchain tabanlı play-to-earn oyun platformu The Sandbox’ın yerel kripto para birimi SAND ta Bitcoin’deki değer kayıpları ve piyasadaki düşüş eğilimi ile birlikte kritik fiyat seviyelerine geriledi. SAND, hafta içerisinde 3 dolar direncini aşmasına karşın yeniden yaşadığı değer kayıplarının ardından 2,88 dolar fiyat seviyelerine dokundu. Kaydettiği son fiyat hareketleri ile de SAND, 3 dolar direncine önemli ölçüde yaklaştı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!