banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Son Dakika: Yaklaşık 80 Milyar Dolarlık Büyüklüğü Olan Şirketten Dolaylı Kripto Yatırımı!

Son Dakika: Yaklaşık 80 Milyar Dolarlık Büyüklüğü Olan Şirketten Dolaylı Kripto Yatırımı!

Son Dakika: Yaklaşık 80 Milyar Dolarlık Büyüklüğü Olan Şirketten Dolaylı Kripto Yatırımı!
Son Dakika: Yaklaşık 80 Milyar Dolarlık Büyüklüğü Olan Şirketten Dolaylı Kripto Yatırımı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev şirketten dolaylı kripto yatırımı!

21:19
16 Ağustos 2021

Yönetimi altında 80 Milyar dolarlık varlık bulunan şirket dolaylı kripto para yatırım yaptı. Yakın zamanda dev çip üreticisi Intel benzer bir yatırımını duyurmuştu. Bugün akşam saatlerinde gelen bilgiye göre Tiger Global Management yaklaşık 2,6 milyon değerinde Coinbase hissesi aldı. Şirketin yaptığı bu yatırım ana akım tarafından kriptonun güçlü şekilde benimsendiğini gösteriyor.

Dev Şirketlerin Dolaylı Kripto YatırımlarıTiger Global Dolaylı Kripto Yatırımı Dev Şirketlerin Dolaylı Kripto Yatırımları Tiger Global Management LLC birkaç dakika önce Coinbase hisselerine olan yatırımını duyurdu. Haberin Bitcoin fiyatı üzerinde ciddi bir etkisi olmadı. Bitcoin (BTC) 47.588 dolardan alıcı buluyor. İkinci çeyrek verilerinin açıklanmasıyla birlikte birçok kurumsal şirketin dolaylı veya direkt kripto yatırımları ifşa oluyor. İçinde bulunduğumuz yılın ikinci çeyreğinde Intel ile birlikte Coinbase hissesi alan Tiger Global artık bir kripto yatırımcısı oldu. Dolaylı kripto yatırımları henüz regülasyonlar olgunlaşmadığı için daha fazla tercih ediliyor. Şirketler daha güvenli olduğu için bu yöntemi tercih ederek kriptoya direkt maruz kalmıyor. Örneğin GBTC hisselerinin bu denli ilgi görmesinin de bir sebebi budur. Birçok kurumsal şirket blockchain alanında ar-ge çalışması yürüten şirketlere veya kripto para borsalarına yatırım yapıyor. Uzun vadede kripto para ekosisteminin gelişmesi elbette dolaylı yatırım yapan şirketlerinde menfaatine oluyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Tiger Global Dolaylı Kripto Yatırımı Yaklaşık 20 yıllık geçmişi olan yatırım şirketinin yönetimi altında tam 79 milyar dolarlık varlık bulunuyor. Popüler hedge fonlarından biri olan Tiger Global 2020 yılında yatırımcılarına yaklaşık 10,5 milyar dolar kazandırarak en karlı fonlardan biri oldu. ABD, Hindistan ve Çin merkezli büyüme odaklı şirketlere yatırım yapan Tiger Global ağırlıklı olarak A ve B serisi yatırım turlarına katılıyor. Yani potansiyeli yüksek şirketlere erken dönem yatırım yapma gibi bir stratejileri bulunuyor. New York merkezli şirketin dünyanın birçok bölgesinde ofisi bulunuyor. Büyüme potansiyeli yüksek şirketlere odaklanan Tiger Global kripto para piyasalarındaki ışığı kabullenmiş olacak ki Coinbase hisselerine sahip olmak istedi Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!