banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Popüler Blockchain Tabanlı Play-to-Earn Oyun Platformu, 2 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya Ulaştı!

Popüler Blockchain Tabanlı Play-to-Earn Oyun Platformu, 2 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya Ulaştı!

Bitcoin ve Altcoin’ler Yükselişte! Önümüzdeki Günlerde Yatırımcıları Ne Bekliyor?
Bitcoin ve Altcoin’ler Yükselişte! Önümüzdeki Günlerde Yatırımcıları Ne Bekliyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler blockchain tabanlı oyun platformu, 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı.

10:45
4 Mart 2022

Son dönemlerde öne çıkan popüler blockchain tabanlı oyun platformlarından biri olan The Sandbox, play-to-earn ikinci sezonu alfa lansmanında 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı.

The Sandbox, 2 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya UlaştıSAND Token Fiyat Performansı The Sandbox, 2 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya Ulaştı NFT‘ler ve yerel SAND tokenları tarafından desteklenen popüler blockchain tabanlı oyun platformu The Sanbox, kullanıcı sayısında önemli bir artışa imza atarak daha geniş kullanıcı kitlelerine ulaşmaya başladı. The Sanbox, play-to-earn ikinci sezonu alfa lansmanında 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Proje, ilerleyen dönemlerde aşamalı olarak platformu geliştirmek adına bir yol haritası belirledi. Platformun 2022 yol haritasına göre, SAND token sahiplerine, sanal arazi sahiplerine ve dijital avatar sahiplerine oy verme yetkisi verecek bir DAO, yılın ilerleyen çeyreğinde piyasaya sürülecek. SAND Token Fiyat Performansı The Sanbox’ın yerel kripto para birimi SAND, blockchain tabanlı play-to-earn oyun platformlarının büyük bir popülarite kazanması ile birlikte son dönemlerde oldukça yüksek bir fiyat performansı sergiledi. Bitcoin’deki değer kayıplarının ardından piyasanın da etkisiyle bir miktar geri çekilen SAND, bu süreçte kritik destek seviyelerini korumayı başardı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. SAND, hafta içerisinde volatilitesi oldukça yüksek fiyat hareketleri kaydetti. Bitcoin’in 45.000 dolar fiyat seviyelerine yaklaşması ile yönünü yeniden yukarı çeviren SAND, piyasadaki düzeltmenin etkisiyle son 24 saatlik zaman diliminde ortalama %5’lik bir değer kaybı yaşadı ve 3,05 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!