banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Deneyimli Analistten “Uzun Vadeli Bitcoin Yatırımına” İlişkin Dikkat Çeken İfadeler!

Deneyimli Analistten “Uzun Vadeli Bitcoin Yatırımına” İlişkin Dikkat Çeken İfadeler!

NVT Oranına Göre Bitcoin Bu Yola Girdi: BTC Fiyatı Yükselecek Mi?
NVT Oranına Göre Bitcoin Bu Yola Girdi: BTC Fiyatı Yükselecek Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli analist Peter Brandt, Twitter paylaşımında uzun vadeli Bitcoin yatırımına ilişkin dikkat çeken söylemlerde bulundu.

13:45
3 Mart 2022

Tecrübeli analist Peter Brandt, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımında lider kripto para birimi “Bitcoin” ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Analist, BTC‘yi çok uzun vadeli tutmanın pek bir anlam ifade etmediğini iddia ederek konuya ilişkin bir görsel paylaştı.

Deneyimli Analistten Dikkat Çeken SöylemAnalist, Kısa Vadeli Yatırımı Savunmadığının Altını Çizdi Deneyimli Analistten Dikkat Çeken Söylem Tecrübeli analist Peter Brandt, %80’lik düşüş risklerinin yatırımcılar için hiçbir anlam ifade etmediğini savunarak Bitcoin’in tarihinde birçok kez %80’e varan değer kayıpları yaşadığını ifade etti. Analist, bu durumda yatırımcıların ATH seviyelerini beklemesi adına BTC’nin en az %400’lük yükseliş hareketleri kaydetmesi gerektiğini yazdı. Doğal olarak analistin bu paylaşımına çok sayıda yatırımcı tepki gösterdi. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in geçmiş fiyat performansına dikkat çeken çok sayıda yatırımcı, uzun vadeli BTC yatırımının şimdiye kadar her daim kazandırdığını savundu. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Analist, Kısa Vadeli Yatırımı Savunmadığının Altını Çizdi Deneyimli analist Peter Brandt, BTC‘yi çok uzun vadeli tutmanın bir anlamı olmadığını ve %80’lik düşüş riskleri olduğunu savunsa da Bitcoin’in büyük bir yatırım aracı olduğunu ifadelerine ekledi. 013, 2017 ve Nisan 2021 zirve fiyat seviyelerinin tahmin edilebilir olduğunu iddia eden analist, yatırımcıların zirve fiyatlarının ardından kaydedilen değer kayıplarını üstlenmek zorunda olmadığını belirtti. Ancak analist, yine de kısa vadeli alım-satım stratejisini savunmadığının altını çizdi. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!