Bitcoin, Ethereum, XRP analizi: Zirve yolunu açacak seviyeler
Bitcoin, Ethereum, XRP analizi: Zirve yolunu açacak seviyeler

Bitcoin, Ethereum, XRP analizi: Zirve yolunu açacak seviyeler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

[vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fas fa-audio-description”]OKEx sponsorluğunda[/vc_message][vc_column_text]

Bitcoin: BTC/USDT

Ana direnç bölgesine kadar gelen fiyat hareketimiz saatlik grafikte Ending Channel formasyon oluşumu içerisinde. Direnç bölgesi ile aynı seviyelerde Harmonik CRAB Pattern oluşumu da tamamlanıyor. Fiyat hareketinin momentumunun düştüğü gözlemlenmekte ve göstergelerimizde negatif uyumsuzluk mevcut. Bu bölgeden gelebilecek düzeltme hareketi sonucunda 42450 seviyesine kadar bir düşüş görülebilir. Bu seviye defalarca direnç olarak çalışıp kırıldığından güçlü bir destek seviyesi olarak takip edilebilir. Bu seviyenin altında ise 37330 destek seviyesi takip edilebilir. Yükselişlerde ise 54995 direnç seviyesi çok önemli. Bu seviyenin üstünde görülecek fiyat hareketi ile yeni zirve hareketi başlayabilir.

Bitcoin grafiği: BTC/USDT, 4 saatBitcoin grafiği: BTC/USDT, 4 saat

OKEx’te Bitcoin, Ether ve Litecoin’i kolay ve kesintisiz bir şekilde almak veya satmak için tıklayın

Ether: ETH/USDT

Orta uzun vadedeki ana direnç bölgesinde oyalanan fiyat hareketi saatlik grafikte Ending Channel formasyonu oluşumu içerisinde. Aynı zamanda fiyat hareketinin momentumunun da düştüğü gözlemlenmekte. Bu bölgeden gelebilecek satış baskısı ile birlikte 2607 destek bölgesine kadar bir düşüş gözlemlenebilir. Eğer direnç bölgesini yukarı yönlü kırıp fiyat hareketi devam eder ise 4162 seviyesine kadar yükseliş gözlemlenebilir.

Ether: ETH/USDT, 4 saat

XRP: XRP/USDT

Orta uzun vadede oluşturduğu Alçalan Takoz 2 hedefini de aldı. Ana direnç olarak belirttiğimiz 1.0789 seviyesi sert kırılarak yükseliş trendini devam ettiren fiyat hareketimiz Harmonik CRAB Pattern oluşumu içerisinde. 1.47 ile 1.70 arasında oluşan direnç bölgesinden satış baskısı gelir ise destek olarak 1.30 ve 1.07 destekleri takip edilmeli. Bu seviyelerdeki fiyat hareketine göre alım fırsatı takip edilebilir.

XRP grafiği: XRP/USDT, 4 saatXRP grafiği: XRP/USDT, 4 saat

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

uzmancoin.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!