banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Putin yeşil ışık yaktı, Bitcoin yükseldi

Putin yeşil ışık yaktı, Bitcoin yükseldi

Putin yeşil ışık yaktı, Bitcoin yükseldi
Putin yeşil ışık yaktı, Bitcoin yükseldi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vladimir Putin’in, Rusya’nın Ukrayna ile üst düzey müzakereler yürütmeye hazır olduğunu söylemesi Bitcoin fiyatında artış yaşanmasını sağladı.

Çin devlet başkanı Şi Cinping ile Ukrayna meselesini telefonda görüşen Putin, Şi Cinping’in masaya oturma konusundaki talebine sıcak baktığını söyledi. Çin başkanının bu talebinden yaklaşık 1 saat önce de Ukrayna başkanı Zelensky, Putin’i görüşmelere başlamaya çağırmıştı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov da, Ukrayna başkanı Zelensky’in müzakere çağrısına, “Minsk şehrine heyet göndermeye hazırız” diyerek cevap vermişti.

Bitcoin 39 bin 500’ü geçti

Putin’in görüşmelere hazır olduğu konusundaki açıklaması Çin medyası tarafından da “son dakika” olarak verilirken, savaşın sona ereceği düşüncesiyle kripto para piyasasında da yükselişler yaşandı. Putin’in açıklaması öncesi 39 bin doların altında olan en büyük kripto para, açıklamanın ardından 39 bin 500 doları da geçti.

Haberin yazıldığı dakikalarda Bitcoin 39 bin 400 dolar civarında seyrediyor.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!