banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Yönetici, 3 Altcoin ve Kazandıran Stratejileri Paylaştı!

Ünlü Yönetici, 3 Altcoin ve Kazandıran Stratejileri Paylaştı!

Ünlü Yönetici, 3 Altcoin ve Kazandıran Stratejileri Paylaştı!
Ünlü Yönetici, 3 Altcoin ve Kazandıran Stratejileri Paylaştı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Staking, kripto kışının ortasında geri dönüş yapıyor. Bir yatırımcı, sadece 100 dolar ile pasif gelir elde etmeye nasıl başlayacağını açıklıyor ve kullanıcıları ödüllendireceğine inandığı 3 altcoin projesini paylaşıyor. Ödül kazanmak için kriptoyu kilitleme eylemi olan stake etme, kripto kışının ortasında bir geri dönüş yaşıyor.  Kripto komisyonculuğu Uphold’un risk başkanı Josh Greenwald, firmanın yeni stake ürününü ortaya koyuyor. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Kazandıran stratejiler ve gelecek vadeden altcoin projeleri

Stake (token şeklindeki ödüller karşılığında hisse ispatı blockchainindeki işlemleri doğrulamaya yardımcı olmak için kripto varlıklarınızı “kilitleme” eylemi), bir kripto kışının soğuk ikliminde geri dönüş yapıyor. Yüksek enflasyon, yükselen faiz oranları ve artan jeopolitik gerilimlerle karşı karşıya kalan küresel piyasalar bir düşüş yaşadı. Çarşamba günü S&P 500, Ocak ayının en yüksek seviyesinden %10’dan fazla düştükten sonra düzeltme bölgesinde daha da derine düştü. Arcane Research’e göre, Bitcoin‘in S&P 500 ile 90 günlük korelasyonu Ekim 2020’den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktığı için kripto para birimleri hisse senetleriyle birlikte işlem gördü. Token, Kasım ayındaki yaklaşık 69.000 dolarlık zirveye kıyasla, Çarşamba öğleden sonra 37.600 dolardan işlem görerek geçen hafta neredeyse %15 düştü.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!