banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Coin Ne Kadar? Shiba Benzeri Meme Coin’lerde Son Durum!

Shiba Coin Ne Kadar? Shiba Benzeri Meme Coin’lerde Son Durum!

Shiba Coin Ne Kadar? Shiba Benzeri Meme Coin’lerde Son Durum!
Shiba Coin Ne Kadar? Shiba Benzeri Meme Coin’lerde Son Durum!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki son yükselişin Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi meme token’lara da yansıdığını görüyoruz.

14:45
23 Şubat 2022

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim sebebiyle gözle görülür bir düşüş yaşayan kripto para birimleri bugün de yine gözle görülür bir toparlanma yaşadı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 38.800 dolar üzerinde işlem görürken altcoin’lerde de hissedilir yükselişler oldu. Bu yükselişin Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi meme token’lara da yansıdığını görüyoruz.

Shiba Coin Güncel DurumuShiba Benzeri Coin’ler Shiba Coin Güncel Durumu Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci şaka coin konumunda bulunan SHIB son 24 saat içinde %8’in üzerinde artış yakaladı ve yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,000026 dolardan işlem görüyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Shiba 7 Şubat’ta 0,000035 dolara kadar yükseldikten sonra son düşüşler ile birlikte 0,000023 dolara kadar gerilemişti. Dolayısıyla her ne kadar iki hafta önceki seviyeler geri alınamamış olsa da 0,000023 doların altına inilmemesi analistler tarafından olumlu bir durum olarak değerlendiriliyor. Ancak yine de analistler, mevcut uluslararası gelişmeler sebebiyle piyasada belirsizliklerin ve sert geri çekilmelerin devam edebileceğini düşünüyor. Bu sebeple yatırımcıların gerek şaka coin’ler özelinde gerekse de tüm kripto para yatırımları konusunda temkinli olmalarında fayda var. Shiba Benzeri Coin’ler Shiba benzeri coin’ler dediğimiz zaman akla ilk olarak Dogecoin geliyor. DOGE yazının yayına hazırlandığı sırada 0,13 dolardan işlem görüyor. Buna ek olarak Shiba benzeri coin’ler arasında; Dogelon Mars (ELON), Hoge Finance (HOGE), Dogey-Inu (DINU), Loser Coin (LOWB), Kangal (KANGAL), Dogefi (DOGEFI), Floki Inu (FLOKI) gibi pek çok mem token’ı sayabiliriz. Bu noktada yaşanan son toparlanma ile şaka coin’lerin de yükselişler yaşadığın ancak piyasada şu an belirsizlik olduğunu ve bu sebeple de yatırımcıların temkinli davranması gerektiğini belirtmekte fayda var. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!