banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Popüler Kripto Para Borsası, NFT Destekli Yeni Oyun Kolunu Piyasaya Sürüyor

Popüler Kripto Para Borsası, NFT Destekli Yeni Oyun Kolunu Piyasaya Sürüyor

Popüler Kripto Para Borsası, NFT Destekli Yeni Oyun Kolunu Piyasaya Sürüyor
Popüler Kripto Para Borsası, NFT Destekli Yeni Oyun Kolunu Piyasaya Sürüyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen kripto para borsası, ana akım oyun yayıncılarına, değiştirilemez token (NFT) entegrasyonu ve diğer blockchain destekli koleksiyonlar için destek sunmak üzere bir oyun birimi başlatmayı planlıyor.

09:50
23 Şubat 2022

Kripto borsası devi FTX, oyunlarına kripto koleksiyonları eklemek isteyen oyun stüdyoları için bir “Hizmet Olarak NFT” ürününü piyasaya sürdü. Popüler kripto borsası FTX, ana akım oyun yayıncılarına, değiştirilemez token (NFT) entegrasyonu ve diğer blockchain destekli koleksiyonlar için destek sunmak üzere bir oyun birimi başlatmayı planlıyor.

FTX, Oyun Stüdyoları için Web3 Çalışırlığı SağlayacakFTX, Oyun Endüstrisini Önemli Bir Alan Olarak Görüyor“Hizmet Olarak NFT” FTX, Oyun Stüdyoları için Web3 Çalışırlığı Sağlayacak Bloomberg, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından olan FTX‘in önümüzdeki aylarda oyun kıyafetini piyasaya süreceğini bildirdi. Sözde FTX Oyun birimi, ana akım oyun stüdyoları için bir “hizmet olarak kripto” platformu olarak işlev görecek şekilde ayarlandı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca hizmet, NFT‘ler için destek sunacak ve şirketlerin oyuncular için dijital token‘lar başlatmasına izin verecek. Rapora göre, oyuna giriş, oyun yayıncıları tarafından blockchain teknolojisinin ve dijital varlıkların benimsenmesini teşvik etme teklifinde borsa için stratejik bir hamleye işaret ediyor. Ayrıca Bahama merkezli firma, merkezi olmayan sistemlerin oyunun geleceğinde çok önemli bir rol oynayabileceğine inanıyor. FTX ayrıca, yazılım mühendisliği ve Unity oyun motoru geliştirme alanlarında uzmanların işe alınmasına yönelik iki iş ilanı da Şubat ayının başlarında yayınlandı. FTX Gaming‘in lansmanı hakkında yorum yapan borsa sözcüsü şu ifadelere yer verdi:

“Oyunları kripto için heyecan verici bir kullanım örneği olarak gördüğümüz için FTX Gaming’i piyasaya sürüyoruz. Dünyada dijital öğelerle oynamış ve toplamış 2 milyardan fazla oyuncu var.”

FTX, Oyun Endüstrisini Önemli Bir Alan Olarak Görüyor FTX ABD Başkanı Brett Harrison Ocak ayında, şirketin oyun endüstrisini önemli bir ilgi alanı olarak gördüğünü tweetledi. Harrison, FTX’in NFT, kripto ticareti ve cüzdan teknolojisini doğrudan büyük ölçekte oyun ekonomilerine entegre etmeyi planladığını da sözlerine ekledi. Bununla birlikte FTX, geçtiğimiz günlerde 100 milyon dolarlık bir blok zinciri oyun fonu başlatmak için Solana Ventures ile ortaklık kurduğunu duyurdu. “Hizmet Olarak NFT” Hizmet olarak yazılım (SaaS) modelini ödünç alan FTX gibi kripto şirketleri, ana akım kuruluşların gelişen teknolojiyi benimsemesine ve çağdaş ürün tekliflerine yönelik talebi karşılamasına olanak tanıyan özelleştirilmiş kurumsal düzeyde blok zinciri uygulamaları yarattı. Metaverse, popüler kültürde bir demirbaş haline geldikçe daha fazla şirket, şirket içi uzmanlıklarına güvenmek yerine, uygulayabilecekleri etkileşimli merkezi olmayan çözümler için FTX gibi firmalar arıyor olabilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!