banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD’nin Wyoming Eyaleti, Kendi Stablecoini İçin Yasa Tasarısı Sundu

ABD’nin Wyoming Eyaleti, Kendi Stablecoini İçin Yasa Tasarısı Sundu

ABD’nin Wyoming Eyaleti, Kendi Stablecoini İçin Yasa Tasarısı Sundu
ABD’nin Wyoming Eyaleti, Kendi Stablecoini İçin Yasa Tasarısı Sundu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin Wyoming eyaleti, kendi stablecoinini çıkarmak için yasa tasarısı sundu. 

Kripto dostu hamleleriyle gündeme gelen Wyoming, bu sefer de stablecoin piyasaya sürmek istiyor. Eyalet milletvekilleri, Perşembe günü Wyoming’in ABD dolarına sabitlenmiş bir stablecoin çıkarabilmesi için Wyoming Stable Token Act (SF0106) adlı bir yasa teklifinde bulundu. Tasarının kabul edilmesi halinde, stablecoinin piyasaya sürülmesi için 31 Aralık’a kadar süre olacak. 

Daha önce aktardığımız üzere Wyoming, kripto varlık dostu bir eyalet ve daha önce bu yönde birçok adım attı. Wyoming, bir kripto bankasına tüzük veren ve DAO’ları yasal olarak tanıyan ilk eyalet olmuştu. 

Wyoming’in Avanti Bank & Trust’ının kurucusu ve CEO’su Caitlin Long da Twitter hesabı üzerinden “Wyoming harika kripto adımları atmaya devam ediyor” diyerek haberi duyurdu:

NEWS–bipartisan group of top #Wyoming legislators proposed a bill for State of Wyoming to issue a #stablecoin, 100% backed by USTreasuries, where the State keeps the float. I see pros & cons (didn't know it was coming) but❤️that Wyoming continues to explore cool #crypto ideas!🤠 https://t.co/BXbELukUQE

— Caitlin Long 🔑⚡️🟠 (@CaitlinLong_) February 17, 2022

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!