banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analistlerden BTC ve ADA Tahminleri: Gelecek Hafta Önemli!

Analistlerden BTC ve ADA Tahminleri: Gelecek Hafta Önemli!

Analistlerden BTC ve ADA Tahminleri: Gelecek Hafta Önemli!
Analistlerden BTC ve ADA Tahminleri: Gelecek Hafta Önemli!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC)’in 46.000 doların üzerinde zaman geçirmesi, uzun vadeli görüşler için 60.000 dolar hedefini güçlendiriyor. 12 Mayıs’ta başlayan keskin düşüşte, aşağı yönlü kazanılan ivmenin önemli duraklarından biri olan 48.000 dolar olmuştu. Şu ana kadar bu dirençten iki kez reddedilen BTC, dün 46.000 dolara geriledi ve şu anda 45.500 dolardan aldığı destekle 46.283.99 dolardan işlem görüyor.

Göz Atın

Analist Pentoshi, Bitcoin (BTC)’de 50.000 doların kritik olduğunu söylüyor

Bitcoin Cumartesi günü grafiğinde 50.000 dolar hedefleyen güçlü bir boğa koşusunu başlattı. 48.200 dolardan gelen satıcı baskısı fiyatı %4.5 aşağıya geçerken, sonrasında boğaların gücü tükendi ve Pazar günüde %4’e yakın kayıp yaşandı. Bu seviyelerde, popüler Twitter trader’ı Pentoshi, daha yüksek zaman dilimlerinde yükseliş görüşünü benimseyerek “Bu bölge benim için en büyük patron ve tırmanmak için engel” diye takipçilerini uyardı. 50.000 dolar ve daha yüksek bir seviyenin ATH için bir rövanş hazırlığı olduğunu düşünen analist, şu açıklamaları ekledi:

Şimdilik, bu üst aralığa gitmeden önce mikroda kısa vadeli bir LH olacağına inanıyorum.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!