banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. NFT’ler Eğitim Alanına Dahil Oldu! Bu Üniversite, Mezunlarına NFT Verecek

NFT’ler Eğitim Alanına Dahil Oldu! Bu Üniversite, Mezunlarına NFT Verecek

NFT’ler Eğitim Alanına Dahil Oldu! Bu Üniversite, Mezunlarına NFT Verecek
NFT’ler Eğitim Alanına Dahil Oldu! Bu Üniversite, Mezunlarına NFT Verecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’de bir üniversite, öğrencilerine sertifikaları NFT olarak verecek.

12:50
18 Şubat 2022

Değiştirilemez Token‘ların (NFT) popülaritesindeki artışla birlikte hayatımızın her alanında karşımıza çıkmaya devam ediyor. Öyle ki NFT’lerle bu kez de eğitim alanında karşılaşıyoruz. Güney Kore‘deki bir üniversite, bu yıl mezun olacak olan 2.830 öğrencilerine diplomalarını NFT olarak vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

Hoseo Üniversitesi Diplomları NFT Olarak VerecekGüney Kore, NFT Sektöründe Önemli Adımlar Atıyor Hoseo Üniversitesi Diplomları NFT Olarak Verecek Güney Kore’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Hoseo Üniversitesi, Cuma günkü mezuniyet töreninde 2021 partisinin 2.830 mezununun tümüne değiştirilemez token (NFT) dereceleri ve sertifikaları verecek. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.   Üniversite, bu hamle ile birlikte kağıt tabanlı bir diplomadan NFT‘lere geçişin idari hizmetlere erişimi iyileştireceğini ve sahteciliği veya diplomaların ve sertifikaların değiştirilmesini önleyeceğini umuyor. Güney Kore, NFT Sektöründe Önemli Adımlar Atıyor NFT sektörünün artan popülaritesi ile birlikte pek çok kurum veya kuruluş bu alanda hızlı adımlar atmaya başladı. Öyle ki son zamanlarda pek çok dev marka bu alanda yaptığı çalışmaları duyurdu. NFT alanında en hızlı ilerleyen ülkelerin başında ise Güney Kore geliyor. NFT’lere ilginin artmasıyla ve dünyanın artık bu alana kaymaya başlamasıyla birlikte Güney Kore’deki çok çeşitli endüstriler ve kuruluşlar, ülkenin önde gelen holdingleri Samsung, SK ve LG ile NFT’leri en yeni ürün ve hizmet gruplarına dahil etmeye başladı. Ülkenin önde gelen markalarından olan Samsung, yaptığı NFT hamleleri ile sektörde ses getirmeyi başaran şirketler arasında yer aldı. Öyle ki dev teknoloji şirketi geçtiğimiz günlerde Metaverse’te yeni amiral gemisi Galaxy S22‘lerin tanıtımını gerçekleştirdi. Bunun gibi pek çok büyük şirket bu alandaki çalışmalarını duyurdu ve gün geçtikçe de duyurmaya devam ediyor. Ancak NFT‘lerin eğitim hayatında da karşımıza çıkması beklenmeyen bir durum değildi. Bu haftanın başlarında, Güney Kore’nin Samsung destekli Sungkyunkwan Üniversitesi mezuniyet töreninde üç öğrenciye NFT sertifikaları verdi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!