banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. The Sandbox (SAND), Yeni Stake Mekanizmasını Tanıttı!

The Sandbox (SAND), Yeni Stake Mekanizmasını Tanıttı!

The Sandbox (SAND), Yeni Stake Mekanizmasını Tanıttı!
The Sandbox (SAND), Yeni Stake Mekanizmasını Tanıttı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metaverse platformu olan Sandbox (SAND), Polygon blok zincirini kullanarak SAND tokenlerini stake etme seçeneği sunuyor.

13:20
15 Şubat 2022

Kullanıcıların; oyun deneyimleri oluşturabilecekleri yani oyun tasarlayabilecekleri, tasarlanan oyunları oynayabilecekleri ve bundan para kazanabilecekleri bir metaverse olarak tanımlanan Sandbox‘un yerel varlığı SAND artık Polygon blok zincirinde stake için kullanabilecek.

SAND, Polygon Blockchain’inde Stake İçin KullanılabilecekThe Sandbox (SAND) Nedir? SAND, Polygon Blockchain’inde Stake İçin Kullanılabilecek Blok zincirindeki önde gelen Metaverse platformu olan Sandbox, artık Polygon blok zincirini kullanarak SAND tokenlerini stake etme seçeneği sunuyor.  Yatırımcıların, SAND stake ederken başka herhangi bir token ile eşleşme sağlaması gerekmeyecek. Dolayısıyla bu da yatırımcıların yeni stake mekanizması aracılığıyla pasif bir gelir elde etmelerine ve Polygon‘un sunduğu düşük ücretlerden avantaj elde etmelerine olanak tanıyacak. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Bununla birlikte Sandbox (SAND) stake işlemi, Biconomy aracılığıyla herhangi bir gas ücreti olmadan da tamamlanabilecek. Sandbox ekibi tarafından yapılan açıklamalara göre, yatırımcılara 11 Şubat’taki lansmanından sonra, ilk 4 hafta boyunca her hafta 500.000 mSAND ödülü dağıtılacağı da bildirildi. Bununla birlikte ekip tarafından yapılan açıklamaların devamında ise bu yeni mekanizma hakkında detayların yer aldığı bir liste yayınladı; Artık mSAND tokenlerini doğrudan stake edebilirsiniz.Program Polygon Network’teki herkese açıktır.Biconomy aracılığıyla gazs’sız işlemleri destekliyoruz.İlk 4 hafta için haftada 500.000 mSAND ödülü.mSAND kazançlarınızı haftada bir kez talep edebilirsiniz.11 Şubat 2022’de saat 20:00 UTC’de açılacak.Ödüller 11 Şubat 2022’de UTC 21:00’de başlayacak. The Sandbox (SAND) Nedir? The Sandbox (SAND), platformun birincil yardımcı program belirteci olan SAND’ı kullanarak oluşturabileceğiniz, oluşturabileceğiniz ve para kazanabileceğiniz bir metaverse olarak tanımlanıyor. Platform, kullanıcılara herkesin Sandbox Metaverse’in sunduğu şeyleri kazanarak veya deneyimleyerek yararlanabileceği fırsatlar ve benzersiz maceralar sunmayı hedefliyor. Bununla birlikte kullanıcılar The Sandbox’da değiştirilemez token’lar (NFT‘ler) ve oyunun içinde oyunlar oluşturabilir. Kullanıcılar buna ek olarak oluşturdukları NFT’leri bir fiyat karşılığında Sandbox Marketplace’e koyarak veya oluşturdukları oyunu oynamak için oyunculardan giriş ücreti ödemelerini isteyerek kazanç elde elde edebilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!