banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Fiyat Tahmini: DOGE, BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOT, UNI, SOL, LTC

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOT, UNI, SOL, LTC

Fiyat Tahmini: DOGE, BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOT, UNI, SOL, LTC
Fiyat Tahmini: DOGE, BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOT, UNI, SOL, LTC
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve çoğu büyük altcoin projesi haftalık kazançlarını %10’un üzerine çıkarıyor. Bu dönemde XRP, son 7 günde %57 değerlenirken, Cardano (ADA)’da kazancını %50’nin üzerine çıkardı. Kripto piyasası hakkında uzmanların güncel açıklamalarıyla başlayıp, analist Upadhyay’in belirlediği destek ve direnç seviyeleriyle devam ediyoruz…

Kripto para piyasası, geçen yıla oranla 2 kat daha fazla yatırım aldı

“Pulse of Fintech H1 2021” başlıklı 2021’in ilk yarısı için yayınladığı KPMG raporu, Blockchain ve kripto paralara yönelik yatırımların toplam 8.7 milyar dolara yükseldiğini gösteriyor. 2020’de bu miktar 4.3 milyar dolardı. Bu konuda, KPMG küresel fintech eş lideri Anton Ruddenklau şunları açıklıyor:

Kripto para birimleri ve Blockchain küresel olarak patlıyor. En azından bu yılın geri kalanında kriptonun yatırımcılar için çok sıcak bir bilet olacağını düşünüyorum.

Stonberg şunları ekledi:

Görmek daha ilginç olan şey, kripto para birimlerinin kurumsal olarak benimsenmesinin büyümesi ve hızlanmasıdır. Neredeyse tüm büyük kurumlar kripto para birimlerine yatırım yaptı veya kripto para birimlerine yatırım yapmayı planlıyor.

Yazının devamında, gelecek fiyat tahminleri için analist Rakesh Upadhyay’ın teknik analizlerine göz atıyoruz. BTC ile başlayalım.

Bitcoin (BTC)

Ayılar Bitcoin’i 12 Ağustos’ta 200 günlük SMA’nın altına çekti, ancak 45.218 dolar seviyesi aşağı yönlü kırılamadı. Fiyatın bu çizgisinin üstünde kalması, boğaların düşüşlerde alım yaptığını gösteriyor. Alıcılar fiyatı, aşağıda gösterilen kamanın direnç çizgisinden yukarı çıkarabilirse, analiste göre bir sonraki hedefi 51.500 dolar olacaktır. Bu seviyeden sert bir dirençle karşılaşabilir. Aşılması durumunda, sonraki direnç, yükseliş trendiyle beraber 60.000 dolar olarak belirlenmektedir. Ayrıca, 20 günlük EMA (41.743 dolar) ve aşırı satım bölgesinde RSI, boğaların güçlü olduğunu gösteriyor. Fiyat bu seviyelerden aşağıya dönerse, ayılar fırsatı değerlendirmeye çalışabilir. Yükseliş trendinin ilk zayıflık belirtisi, 20 günlük EMA’nın altında bir kırılma ve kapanışla başlayacaktır. Böyle bir harekette, analistin belirlediği kritik destek seviyesi 36.670 dolardır.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!