banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Elon Musk İpucu Verdi! Bu Şirket Dogecoin’i (DOGE) Kabul Edebilir

Elon Musk İpucu Verdi! Bu Şirket Dogecoin’i (DOGE) Kabul Edebilir

Elon Musk İpucu Verdi! Bu Şirket Dogecoin’i (DOGE) Kabul Edebilir
Elon Musk İpucu Verdi! Bu Şirket Dogecoin’i (DOGE) Kabul Edebilir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
10:50
14 Şubat 2022

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, uydu internet sağlayıcısı Starlink‘in en büyük meme parası olan Dogecoin‘i kabul etmeye başlayabileceğini ima etti. Öyle ki Elon Musk, gelen sorulara göz kırpan yüz emojisiyle yanıt verdi.

Starlink, Dogecoin’i Kabul EdebilirDogecoin İlk 10’a Geri Döndü Starlink, Dogecoin’i Kabul Edebilir SpaceX tarafından uydu interneti erişimi sağlamak üzere inşa edilmiş bir uydu takım yıldızı olan Starlink, Dogecoin’i kabul edecek iddiaları ile gündeme geldi. Starlink projesi, dünyanın en ücra köşelerindeki müşterilere yüksek hızlı geniş bant internet sunmayı hedefleyerek başlatıldı. Şirketin şu anda düzinelerce fırlatma gerçekleştirdikten sonra yaklaşık 2.000 işlevsel uydusu bulunuyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Kullanıcılar donanım kitine 499 ABD Doları ödemenin yanı sıra aylık 99 ABD Doları karşılığında bu hizmetten yararlanabiliyor. Ancak Elon Musk, Starlink için Dogecoin ödemelerini yakın zamanda kabul etmeye başlayabilir. Öyle ki popüler bir yazar Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

SpaceX ticari mağazası ve Starlink, Doge’u kabul edebilir mi?”

Milyarder iş adamı ise bu tweet’e göz kırpan yüz emojisi ile yanıt vererek Starlink’in Dogecoin‘i kabul edeceği iddialarını alevlendirdi. Bildirildiği üzere, uzay araştırma şirketi, 2022’nin ilk çeyreğinde fırlatılması planlanan DOGE-1 adlı bir ay görevi için DOGE’yi zaten kabul etti. Bununla birlikte elektrikli araba üreticisi Tesla, ürünlerinin bir kısmını Dogecoin ile satın almasına izin vererek popüler şaka para birimi Dogecoin’in (DOGE) fiyatını önemli ölçüde yükselmesine neden oldu. Öte yandan geçtiğimiz Mart ayında Tesla, Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başladı, ancak daha sonra çevresel kaygılar nedeniyle bu kararından vazgeçti. Son olarak Musk, Ocak ayı sonlarında McDonald’s‘a Dogecoin’i kabul etmesi için çağrıda bulundu, ancak, fast-food devi Elon Musk’ın bu talebini gülerek reddettiği için işe yaramadı. Dogecoin İlk 10’a Geri Döndü Popüler şaka para birim, Dogecoin (DOGE), Elon Musk’ın bu gizemli cevabının ardından en büyük kripto para birimleri sıralamasında bir üst sıraya yükseldi ve yeniden 10. en büyük kripto para birimi oldu. Bununla birlikte popüler şaka para birimi Dogecoin, Shiba Inu ile birlikte yükseliş yaşamaya devam ediyor. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Dogecoin ve Shiba Inu, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte sırasıyla %0.25 ve %0.26’lık artış yaşadı. Dogecoin şu anda 0.1452 dolardan işlem görürken Shiba Inu 0.000029 dolardan alıcı buluyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!