banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. CryptoPunks Koleksiyonunda Dudak Uçuklatan Satış! Rekor Fiyatı İkiye Katladı

CryptoPunks Koleksiyonunda Dudak Uçuklatan Satış! Rekor Fiyatı İkiye Katladı

CryptoPunks Koleksiyonunda Dudak Uçuklatan Satış! Rekor Fiyatı İkiye Katladı
CryptoPunks Koleksiyonunda Dudak Uçuklatan Satış! Rekor Fiyatı İkiye Katladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoPunks NFT koleksiyonunda rekor satış gerçekleşti. İşte detaylar…

09:12
13 Şubat 2022

Değiştirilemez Token’lar (NFT), son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Öyle ki NFT’lerin popülaritesinin artmasıyla birlikte insanlar arasında en çok konuşulan NFT’lerden biri CryptoPunks koleksiyonu oldu. Bu koleksiyonda yapılan milyon dolarlık satışlar, CryptoPunks‘ı daha da popüler hale getirmeye devam ediyor. Öyle ki, bugün gerçekleşen bir satış adeta dudak uçuklatan cinsten. İşte haberin detayları…

CryptoPunks Koleksiyonunda Milyon Dolarlık SatışEn Büyük 4. Satış CryptoPunks Koleksiyonunda Milyon Dolarlık Satış CryptoPunks, modern NFT çılgınlığının yıllar öncesine dayanıyor. Öyle ki bu koleksiyon Ethereum ağında çıkartılan en eski NFT koleksiyonu olarak biliniyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Bununla birlikte koleksiyon ilk yayınlandığından bu yana düzinelerce CryptoPunks, milyonlarca dolar değerinde ETH veya daha fazla bir fiyat ile alıcı buldu. Ancak bugün koleksiyonun başka bir parçası, yaklaşık 24 milyon dolarlık bir satışla önceki rekorunu kırdı. Cumartesi günü, CryptoPunk #5822, 8.000 ETH karşılığında alıcı buldu. Bu satışın toplam değeri yaklaşık olarak 23,7 milyon dolar değerindeydi. Bulut blok zinciri altyapı firması Chain’in CEO’su Deepak Thapliyal, NFT’yi doğrudan CryptoPunks geliştiricisi Larva Labs‘ın kendi çevrimiçi NFT alım satım platformundan satın aldı. Bir önceki en büyük CryptoPunk satışı ise, DraftKings’in en büyük hissedarı Shalom Meckenzie tarafından Haziran 2021’de bir Sotheby’s müzayedesinde satın alınırken bu eser için toplamda 11.8 milyon dolar ödeme yapıldı. Bununla birlikte, Larva Labs’ın alım satım platformundaki en büyük NFT satışı Aralık ayında, CryptoPunk #4156‘yı 10.26 milyon dolarlık ETH’ye satmasıyla gerçekleşti. Thapliyal, ödeme yapmak için DeFi protokolü Bileşik Finans aracılığıyla kaldıraç kullandığını tweetledi ve Compound’un kurucusu Robert Leshner’e şunları söyledi:

“Compound Finance sayesinde bu NFT’yi satın alırken ETH’yi hala tutabiliyorum.”

Gerçekleştirilen bu büyük satıştaki NFT, koleksiyondaki en nadir avatar tipine sahip eserlerden bir tanesi: Öyle ki 10.000 avatarlık koleksiyonun tamamından sadece dokuz CryptoPunk uzaylı görünümlü avatara sahip. Bu özel Punk en son Temmuz 2017’de 8 ETH’ye satılırken o zamanki değeri 1.600 doların biraz üzerindeydi. En Büyük 4. Satış Cumartesi günkü satış, tek bir NFT için şimdiye kadarki dördüncü en yüksek satışı olarak kayıtlara geçti. Beeple’ın “Everydays: The First 5,000 Days”, geçtiğimiz Mart ayında yapılan 69,3 milyon dolarlık satış ile en büyük satış rekorunu elinde tutuyor. Sanatçı Pak’ın “Clock” NFT’si ise 54 milyon doların biraz altında bir değerle ikinci sırada yer alıyor. Beeple’ın fiziksel/dijital hibrit bir heykeli NFT ile eşleştiren “Human One”, Kasım ayında 29 milyon dolara satılarak listede 3. sırada yer aldı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!