banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Fidelity Investments Yetkilsinden Bitcoin Açıklamaları: Diğer Kripto Para Birimlerinden Ayrışıyor!

Fidelity Investments Yetkilsinden Bitcoin Açıklamaları: Diğer Kripto Para Birimlerinden Ayrışıyor!

NVT Oranına Göre Bitcoin Bu Yola Girdi: BTC Fiyatı Yükselecek Mi?
NVT Oranına Göre Bitcoin Bu Yola Girdi: BTC Fiyatı Yükselecek Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fidelity Investments küresel makro direktörü Jurrien Timmer, lider kripto para birimi Bitcoin hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

14:00
11 Şubat 2022

Fidelity Investments küresel makro direktörü Jurrien Timmer, global ölçekte yüksek bir benimsenme oranına ulaşıldıkça Bitcoin‘in çok yüksek oranlarda değer artışı kaydedebileceğini ifade etti.

Fidelity Investments Yetkilisinden Bitcoin YorumuBitcoin ve Altın Benzetmesi Fidelity Investments Yetkilisinden Bitcoin Yorumu Yakın zamanlı bir röportajında Timmer, lider kripto para biriminin son yıllarda kaydettiği piyasa değerindeki yükselişe dikkat çekerek BTC‘nin büyüme hızı olarak dev teknoloji şirketi Apple ile aynı yolu izlediği yönündeki düşüncesini paylaştı. Timmer, Bitcoin’in diğer kripto para birimlerinden ayrıştığına ve farklı bir varlık sınıfı olduğuna inandığını dile getirdi. Söz konusu iddia ettiği ayrışmanın nedenlerine değinen Timmer, konuya ilişkin ifadelerinde şu sözlere yer verdi: Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

“Belki diğer dijital varlıklar, ölçeklenebilirliklerinden dolayı BTC’ye göre daha iyi bir iş çıkarabilirler. Ancak aynı zamanda Bitcoin kadar merkeziyetsiz değiller. İşte bu yüzden Bitcoin’in altın gibi bir değer deposu olarak farklı bir varlık sınıfı olduğunu söyleyebilirim. Diğer dijital varlıkların farklı bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.”

Bitcoin ve Altın Benzetmesi Fidelity Investments küresel makro direktörü Jurrien Timmer, Bitcoin‘in şu anda Altının 1970’li yıllardaki volatilitesine sahip olduğunu söyledi:

“Bitcoin’in şu anda Altının 1970’li yıllardaki konumunda olduğunu düşünüyorum. Altın, para olmaktan çıkıp bir varlık sınıfına dönüştü. Volatilitesi çok yüksekti, ciddi oranlarda değer artışları kaydetti. Aynı zamanda çok büyük dezavantajları vardı. Şu anda bana göre Bitcoin de benzer bir durumda.”

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!