banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu’dan Sonra Bu Meme Token da Metaverse’e Adım Atıyor!

Shiba Inu’dan Sonra Bu Meme Token da Metaverse’e Adım Atıyor!

Shiba Inu’dan Sonra Bu Meme Token da Metaverse’e Adım Atıyor!
Shiba Inu’dan Sonra Bu Meme Token da Metaverse’e Adım Atıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elde edilen son bilgilere göre bu popüler şaka coin de Shiba Inu’yu (SHIB) takip ediyor ve metaverse alanına adım atıyor. 

15:04
10 Şubat 2022

Dogecoin de (DOGE) yaşanan büyük fiyat artışı sonrasında piyasada çok fazla sayıda şaka coin ortaya çıktı. Bu şaka coin’lerin bazıları şimdiden tozlu raflarda yerini aldı. Ancak bazı şaka coin’ler adeta “biz buradayız” diyor ve önemli gelişmelere imza atıyor.

Baby Doge’den Metaverse HamlesiBaby Doge Fiyatı ve Metaverse Etkisi Baby Doge’den Metaverse Hamlesi Elde edilen son bilgilere göre Baby Doge, Shiba Inu’yu (SHIB) takip ediyor ve metaverse alanına adım atıyor. Baby Doge, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile metaverse’e adım atması halinde takipçilerin ne düşündüğünü sordu. Tweet paylaşımında buna ek olarak bir fragmanı andıran video da paylaşıldı. Video’da metaverse’de hareket eden bir Baby Doge bulunuyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Metaverse ile ilgili hamle yapan ilk şaka coin projesi Baby Doge değil. Yakın zamanda Shiba Inu da metaverse’de yer alacağın açıklamış ve dijital gayrimenkuller Shiba Land’lerin satışına kısa sürede başlanacağını paylaşmıştı. Baby Doge Fiyatı ve Metaverse Etkisi Baby Doge yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,0000000039 dolardan işlem görüyor. Metaverse açıklaması her ne kadar şu an için fiyat üzerinde çok büyük bir etki yaratmamış olsa da ilerleyen zamanlarda detaylar açıklandıkça fiyatın da artışa geçebileceği tahmin ediliyor. Ocak 2022’de büyük bir popülerlik yakalayan Baby Doge, CoinGecko verilerine göre 16 Ocak’ta 0,0000000063 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Bu seviyenin şu an için oldukça altına oldan meme token, metaverse hamlesi ile birlikte yeniden dikkatleri üzerine çekmiş gibi görünüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!