banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ethereum (ETH) Balinaları Bu Meme Token’ı Tercih Ediyor!

Ethereum (ETH) Balinaları Bu Meme Token’ı Tercih Ediyor!

Ethereum (ETH) Balinaları Bu Meme Token’ı Tercih Ediyor!
Ethereum (ETH) Balinaları Bu Meme Token’ı Tercih Ediyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elde edilen son bilgilere göre Ethereum (ETH) balinaları büyük miktarda bu şaka coin’e yatırım yapıyor ve ilgi artıyor.

19:00
9 Şubat 2022

Elde edilen son bilgilere göre Ethereum balinaları büyük miktarda Shiba Inu (SHIB) yatırımı yapıyor ve bu yatırımlar 1,7 milyar dolar değerine ulaşmış durumda. Böylece balina düzeyindeki Ethereum adreslerinin en büyük birikimi bir kez daha SHIB olmuş oldu.

SHIB Fiyat HareketleriBalinalar SHIB’i Seviyor SHIB Fiyat Hareketleri Kripto para fiyatlarında yaşanan son yükselişlerde Shiba Inu oldukça büyük ilgi gördü. Bu yükselişler esnasında gözle görülür bir artış yakalayan şaka coin, 0,000017 dolara kadar geriledikten sonra 0,000035 dolara kadar yükseldi. Böylece Shiba Inu, rakibi olarak görülen Dogecoin’den daha iyi bir performans sergilemiş oldu. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Bu yükseliş ile birlikte bireysel yatırımcıların ilgisi SHIB’e kayarken, balinaların da düşüş durumlarını bir satın alma fırsatı olarak değerlendirdikleri görülüyor. Daha önce ortaya çıkan haberlere göre düşüş döneminde bir adres 3,4 trilyon adet SHIB satın aldı ve 115 milyon dolardan fazla yatırım yapmış oldu. Bu da yeni bir SHIB balinasının ortaya çıktığı yorumlarının yapılmasını sağladı. Balinalar SHIB’i Seviyor Shiba Inu kısa süreliğine Ethereum balinalarının biriktirdiği ilk varlık olma yerini kaptırmış olsa da son rakamlar şaka coin’in bu yerini geri aldığını gösteriyor. Ethereum balinaları dün 1,8 milyar dolar değerinde Shiba Inu’yu elinde tutuyordu. Ancak yaşanan geri çekilmeler sebebiyle bu rakamın 1,7 milyar dolara gerilediği görülüyor. Tüm bunlara ek olarak Shiba Inu ve Dogecoin gibi kripto para birimleri her ne kadar popüler olsalar da hala pek çok önemli analist şaka coin’lerin eninde sonunda yok olacağını düşünüyor. Ancak şaka coin’ler son dönemlerde attıkları adımlar ile kripto para ekosisteminde kalıcı olmak için mücadele ettiklerini de gösteriyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!