banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Makro Stratejist, Bitcoin Kapitülasyonu Konusunda Uyardı! BTC 2022’de Nasıl Performans Sergileyecek?

Makro Stratejist, Bitcoin Kapitülasyonu Konusunda Uyardı! BTC 2022’de Nasıl Performans Sergileyecek?

Makro Stratejist, Bitcoin Kapitülasyonu Konusunda Uyardı! BTC 2022’de Nasıl Performans Sergileyecek?
Makro Stratejist, Bitcoin Kapitülasyonu Konusunda Uyardı! BTC 2022’de Nasıl Performans Sergileyecek?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Makro stratejist Lyn Alden, Bitcoin yatırımcılarını uyardı. İşte ünlü stratejistin açıklamaları.

17:00
7 Şubat 2022

Makro stratejist Lyn Alden, lider kripto para birimi Bitcoin‘in özellikle 2022’de yükseliş eğiliminde olmadığını belirtti. Yatırımcıları BTC’nin hala bir kapitülasyon olayına duyarlı olduğu konusunda uyardı.

Lyn Alden Bitcoin Yatırımcılarını UyardıPMI, Katalizör Görevi Görüyor Lyn Alden Bitcoin Yatırımcılarını Uyardı Makro stratejist Lyn Alden, Stansberry Research ile yaptığı yeni bir röportajda Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Alden, lider kripto para birimi Bitcoin’de genel eğilimi belirlemek için Satın Alma Yöneticileri Endeksine (PMI) baktığını söyledi. PMI, imalat ve hizmet sektörlerinin sağlığını göstermeyi amaçlayan ekonomik bir gösterge olarak bilinir. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Alden, PIM verilerini ele alarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Bitcoin‘in en büyük boğası tarihsel olarak ilerliyor. Bunlardan yalnızca dördü kadar örneklem boyutu var: 2011, 2013, 2017 ve 2020. Bunlar yükselen PMI ortamlarında meydana geldi. Genel olarak, şu anki dönem türü tarihsel olarak Bitcoin’in fiyat hareketi için büyük değildi…

Şu anda, Bitcoin oynaklığı nedeniyle çoğu sermaye havuzu tarafından bir risk varlığı olarak sınıflandırılıyor, bu yüzden 2022 takvim yılı için özellikle yükselişte beklemiyorum.”

Amerika Birleşik Devletleri’nin PMI şu anda 58’de bulunuyor ve bu Mart 2021’deki 64’ten %9.38’lik bir düşüş gerçekleşti. PMI, Katalizör Görevi Görüyor Öte yandan stratejist Lyn Alden, sıkılaştırıcı bir parasal ortamın ortasında düşen bir PMI‘nın bir kapitülasyon olayı için katalizör görevi görebileceğini de vurguladı. Lyn Alden, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Bir tür piyasa çalkantısı yaşıyoruz, Mart 2020’ye benzer veya Fed’in hala düşen bir PMI ortamına sıkılaştırmaya çalıştığı 2018’in dördüncü çeyreğine benzer bir kapitülasyonunuz olabilir.

Böyle bir kapitülasyon alırsanız, bunu bir satın alma fırsatı olarak değerlendiririm. Bunu alıp alamayacağımızı bilmiyorum. Bu tür bir kapitülasyon ortamında kesinlikle 30.000 doların altında bir kırılma görebiliriz.”

Öte yandan Alden, kripto para piyasasında yaşanan düşüş eğilimine rağmen, uzun vadede kripto varlık ölçütünde hala yükseliş eğiliminde olduğunun altını çizdi ve şöyle söyledi;

“Diyelim ki üç ila beş yıllık bir zaman dilimine baktığımda, ekosisteme baktığımda hala yapısal olarak Bitcoin’de yükseliş görüyorum, Lightning Network’te neler olup bittiğine bakıyorum. Her döngüde, altyapı yeni sermaye türlerini emecek şekilde inşa edilir.

O zaman banka erişiminde sorun yaşayan borsalar oldu. Sonra daha fazla düzenlenmiş borsalar oldu ve ardından daha kurumsal düzeyde koruyucular ve daha büyük sermaye havuzları geldi. Bence bu eğilim hala bozulmamış.”

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!