banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. SLP Token Sahiplerine Müjde! Axie Infinity (AXS) Büyük Haberi Duyurdu!

SLP Token Sahiplerine Müjde! Axie Infinity (AXS) Büyük Haberi Duyurdu!

SLP Token Sahiplerine Müjde! Axie Infinity (AXS) Büyük Haberi Duyurdu!
SLP Token Sahiplerine Müjde! Axie Infinity (AXS) Büyük Haberi Duyurdu!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırımcıların uzun süredir beklediği haber nihayet geldi. SLP Token fiyatı artacak mı?

17:40
6 Şubat 2022

Sürekli olarak artan SLP Token arzı, fiyatı da uzun süredir aşağıya çekiyor. Axie Infinity (AXS) bu soruna bir çözüm bulmuşa benziyor. Uzun süredir SLP token sahiplerinin beklediği büyük güncelleme gelecek mi? Token arzının hızla artması engellenebilir mi?

SLP Token Sahiplerine MüjdeAxie Infinity (AXS) Büyük Haberi Duyurdu! SLP Token Sahiplerine Müjde Elbette engellenebilir ve önde gelen NFT oyunu, yerel Smooth Love Potion tokenlerinin oluşturulmasını %56 oranında etkili bir şekilde azaltacak bir güncelleme duyurdu. Axie Infinity günlük görev ve macera modunu da ortadan kaldırdı, yani oyuncular artık sadece alan savaşı yoluyla SLP tokenleri kazanacak. Karar, günlük SLP token arzını %56 oranında azalmasını sağlayacak. Oyuncular eski Eksenlerin yenilerini üretmesini sağlamak için SLP’leri yaktığından bu çok önemlidir. Son zamanlarda, Axie Infinity ekibi, oyuncuları ödüllendirmek için çok fazla SLP bastı. Ne yazık ki, bu daha yüksek bir SLP enflasyonuna yol açtı ve token başına oranının 3 Şubat’ta 2021 yazının en yüksek seviyesi olan 0,40 dolardan 0,008 dolara düşmesine neden oldu. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Sonuç olarak, Axie Infinity, daha fazla SLP üretilmesinin önünü kesti. Ekip, günlük görevin prensip olarak insanları her gün oynamaya teşvik ettiğini, ancak aynı zamanda Axie Infinity ekonomisine 45 milyon SLP tedarik yükü eklediğini kaydetti. Basitçe söylemek gerekirse, Sezon 20 güncellemesi SLP’yi daha az hale getirecek ve böylece potansiyel olarak Axies’i daha değerli hale getirecektir. Bu nedenle, “mükemmel” bir senaryoda, Axie Infinity‘nin hem oyuncular hem de kripto yatırımcılarını memnun etmesi mümkün olacak. Axie Infinity (AXS) Büyük Haberi Duyurdu! Axie Infinity (AXS) tokeninin fiyatı üç gün içinde yaklaşık %40 arttı. Axie Infinity, oyuncuya karşı oyuncu (PVP) rekabet turu için yenilenmiş bir ödül yapısını ortaya çıkarırken AXS, iki haftadan fazla bir süre içinde en iyi seviyesi olan 65 doların üzerine çıktı. Ayrıntılı olarak, kazan-kazan girişimi, sonraki sezon için liderlik tablosu yuvalarının sayısını 300.000’e çıkardı ve AXS ödüllerinin miktarını önceki 3.000’den 117.676’ya yükseltti. Axie Infinity açıklamasındaki detaylar;

“Bu, rekabetçi Axie sahnesini güçlendirecek ve ekosistemdeki kaliteli Axie ekipleri için daha fazla talep yaratacak. Sezon 20 için 6 milyon dolarlık bir ödül havuzu oluşturacağız”.

AXS, Axie Infinity protokolü için bir yönetişim tokeni olarak hizmet eder. Ek olarak, Axie pazarından oyun içi NFT’ler AXS ile satılır. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!