banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. “Felaket Olur” 4 Analist, Altın Fiyatları Tahminlerini Verdi!

“Felaket Olur” 4 Analist, Altın Fiyatları Tahminlerini Verdi!

“Felaket Olur” 4 Analist, Altın Fiyatları Tahminlerini Verdi!
“Felaket Olur” 4 Analist, Altın Fiyatları Tahminlerini Verdi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın fiyatları hafta içinde sert hareketler gördü ve 1.700 doların altına geriledi. Ancak altın fiyatı, daha sonra toparlandı ve 1.777 dolara yükseldi. Yatırımcılar düşüşün son bulup bulmadığını merak ederken analistler kritik seviyeleri belirliyor. Birlikte sıcak altın fiyatları tahminlerine bakalım…

Brien Lundin, altın piyasasındaki son durumu yorumladı!

Gold Newsletter editörü Brien Lundin yeni verdiği bir demeçte, önemli yorumlarda bulundu ve son çöküşün gerçek bir piyasa düşüşü olmadığı vurguladı:

Altın vadeli işlemleri geçen Cuma ve Pazartesi günü yaşanan keskin kayıpların ardından “aşırı satım” haline geldi. O zamandan beri görülen fiyatlardaki toparlanma, “büyük ölçüde yatırımcıların, çöküşün sadece kısa vadeli piyasa manipülasyonu olduğunu ve metal için arz/talep dinamikleri üzerinde gerçek bir yansıma olmadığını kabul etmesinden kaynaklanıyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!