banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin düşerken Purpose Bitcoin ETF’ine büyük giriş

Bitcoin düşerken Purpose Bitcoin ETF’ine büyük giriş

Bitcoin düşerken Purpose Bitcoin ETF’ine büyük giriş
Bitcoin düşerken Purpose Bitcoin ETF’ine büyük giriş
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin odaklı en önemli yatırım ürünlerinden biri olan ve geçen sene Kanada’da kabul edilmesiyle rekor üstüne rekor kıran Purpose şirketinin Bitcoin ETF’i, 1 Şubat tarihinde de benzer bir görünüm sergiledi.

Kripto para yönetim şirketi Moskovski Capital’in yatırım yöneticisi olan Lex Moskovski, düzenli olarak Twitter’dan verdiği önemli verilere bir yenisini ekledi ve Kanadalı yatırım fonunun Aralık ayındaki seviyelerine yeniden çıktığını belirtti. Purpose ETF’ine bu denli yüksek girdinin olduğu son tarih olan Aralık ayında Bitcoin de 60 bin dolar civarında işlem görüyordu.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!