banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD Senatosu’ndan Şubat’ta yeni kripto para toplantısı

ABD Senatosu’ndan Şubat’ta yeni kripto para toplantısı

ABD’li 6 Kongre Üyesi, Bitcoin’e yatırım yapıyor
ABD’li 6 Kongre Üyesi, Bitcoin’e yatırım yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de son ayların en çok konuşulan konuları sabit coin’ler ve onların nasıl regüle edilmesi gerektiği olurken, özellikle Senato ve Temsilciler Meclisi’nin alt-komitelerinin düzenlediği toplantılar dikkat çekiyor. Bu toplantılarda sektörün önemli isimleri politikacıların sorularını yanıtlıyor.

İşte ABD Senatosu bu toplantılara Şubat ayı içinde bir yenisini daha ekledi. 9 Şubat günü yapılacak toplantı “Dijital varlıkları araştırmak: Riskler, regülasyon ve inovasyon” başlığını taşıyor.

Bu toplantıdan bir gün önce, 8 Şubat’ta da Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi, sabit coin’lerle ilgili bir toplantı düzenleyecek. Bu toplantıdan bir hafta sonra 15 Şubat’ta da, yine sabit coin’lerle ilgili bir toplantı daha yapılacak ancak bu toplantıyı Senato’nun Bankacılık Komitesi düzenleyecek.

Hatırlanacağı üzere Aralık ayı başındaki bir toplantıda kripto para endüstrisinin önemli yöneticileri ağırlanmış ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda birçok Kongre üyesi yöneticilere sorular yöneltmişti.

Sabit coin’ler en önemli konu

ABD’de uzun süredir tartışılan sabit coin’ler adeta son dönemde Bitcoin’in de önüne geçmiş durumda… Neredeyse 200 milyar dolara varan sabit coin piyasa değeri konusunda endişelerini her fırsatta dile getiren kanun yapıcılar, bir CBDC konusunda da hala ciddi adım atabilmiş değiller.

Ülkede son olarak bazı bankalar USDF adında bir sabit coin çıkarmayı ve bunu tamamen bankaların nakit parasıyla desteklemeyi düşündükleri ortaya çıkmıştı.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!