banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kripto Kıştan Sonra En Kötü Başlangıç: Ama Toparlanma Var, Bitcoin (BTC) Gaza Basacak Mı?

Kripto Kıştan Sonra En Kötü Başlangıç: Ama Toparlanma Var, Bitcoin (BTC) Gaza Basacak Mı?

Kripto Kıştan Sonra En Kötü Başlangıç: Ama Toparlanma Var, Bitcoin (BTC) Gaza Basacak Mı?
Kripto Kıştan Sonra En Kötü Başlangıç: Ama Toparlanma Var, Bitcoin (BTC) Gaza Basacak Mı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, Ocak ayında bir miktar yükseldikten sonra düşüşe geçti. Uzmanlara göre kısa vadede grafiklerde inişler mevcut olsa da, Bitcoin’den değer artışı bekleniyor.

12:15
1 Şubat 2022

Bitcoin, 2018 kripto kışından beri en kötü başlangıcı bu yıl yapıyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Ocak ayında bir miktar yükseldikten sonra düşüşe geçti. Bu düşüşle beraber diğer kripto para birimleri ve dijital ürünler de zarar görüyor. Örneğin Ethereum, Aralık ayından bu zamana kadar yaklaşık %30 oranında düştü.

İçerik Rehberi

Kripto Borsası DurgunBitcoin Yükselişe Geçti Mi? Kripto Borsası Durgun Bitcoin, 69.000 dolarlık rekor seviyelerden 33.000 dolara kadar geriledi. Bu düşüşün arkasında Fed‘in faiz politikası olduğu düşünülüyor. Bu düşüş hem Bitcoin’i hem meme coinleri hem de halka açık kripto borsalarını etkiliyor. Sonuç olarak tüm kripto ekosistemi bu düşüşten etkileniyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.   FS Investments baş piyasa stratejisti Troy Gayeski şöyle açıklıyor:

Kripto çok değişken bir varlık sınıfı ve umarım bu piyasaya katılan herkes volatilite potansiyelinin farkındadır. 18 ay önce piyasada yükseliş sinyalleri varken şu anda çok daha zor bir durumdayız ve düşüş sinyalleri var.”

Bitcoin Yükselişe Geçti Mi? Analistlere göre, değerdeki düşüş işlem hacmini de düşürüyor. Aynı zamanda makro duyarlılık da piyasayı fazlasıyla etkiliyor. Goldman Sachs’tan Zach Pandl ve Isabella Rosenberg’e göre, tarihsel olarak bakıldığında büyük düşüşler genelde her yılın Aralık ayında oluyor. Zach Pandl ve Isabella Rosenberg, bu düşüşlerden sonra gerçek anlamda yükselmenin yedi ay kadar sürdüğünü de raporluyor. Bütün bunlara rağmen, Bitcoin bugün (1 Şubat 2022), 39.000 dolar üzerine kadar yükseldi. Son grafiklerde Bitcoin’in volatil bir fiyat hareketi sergilediği görülüyor. Aralık ve Ocak aylarındaki düşüşten sonra uzmanlar Şubat ayında artık yükselme umuyor. Uzmanlara göre kısa vadede grafiklerde inişler mevcut olsa da, Bitcoin’den değer artışı bekleniyor. Şu anda bile, BTC geçen yılın tarihi zirvesinden neredeyse %50 düşmüş olmasına rağmen, Kasım 2020 verilerine göre %206 arttığı raporlanıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!