banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Sanatçı, 500 ETH Karşılığında Bored Ape Yacht Club NFT Satın Aldı! İşte Ayrıntılar

Ünlü Sanatçı, 500 ETH Karşılığında Bored Ape Yacht Club NFT Satın Aldı! İşte Ayrıntılar

Ünlü Sanatçı, 500 ETH Karşılığında Bored Ape Yacht Club NFT Satın Aldı! İşte Ayrıntılar
Ünlü Sanatçı, 500 ETH Karşılığında Bored Ape Yacht Club NFT Satın Aldı! İşte Ayrıntılar
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Justin Biber, Bored Ape Yacht Club’ın en son üyesi oldu.

11:30
30 Ocak 2022

Ünlü sanatçı Justin Bieber, giderek popülerleşen NFT sektörüne adım attı ve geçtiğimiz gün NFT dünyasının en büyük satın alımlarından birini gerçekleştirdi.

Justin Biber, Bored Ape #3001’i Satın AldıBored Ape Yacht Club Nedir? Justin Biber, Bored Ape #3001’i Satın Aldı Dünyanın en popüler sanatçıları arasında yer alan Justin Biber, geçtiğimiz gün yaptığı bir satın alımla gündeme bomba gibi düştü. Öyle ki ünlü sanatçı dijital sanatın en pahalı parçalarından biri olan ‘Bored Ape #3001‘i NFT koleksiyonuna eklediği bildirildi. Justin Biber, yaptığı bu alımla Bored Ape #3001 için toplamda 500 Ethereum (ETH) ödedi. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Ünlü sanatçının koleksiyonuna eklediği bu parça, ağlıyor gibi görünen ve birkaç gündür tıraş olmamış bir maymundan oluşuyor. Başka bir deyişle, biraz depresif bir görünüme sahip. Bored Ape #3001, pop yıldızına ait olduğuna inanılan JustinBieberNFT adlı bir OpenSea hesabı tarafından satın alındı. Hesabın, Doodles, CloneX ve World of Woman gibi projelerin son satın alımları da dahil olmak üzere 100’den fazla NFT’ye sahip olduğu bilinirken, ayrıca aynı hesap dev satın alımın gerçekleştiği gün 16 ETH karşılığında bir WoW NFT satın aldı. Justin Biber tarafından yapıldığı düşünülen bu dev satın alım, bu koleksiyonda yapılan şimdiye kadar ki en yüksek 7. satış olarak karşımıza çıkıyor. Bored Ape Yacht Club Nedir? Bored Ape Yacht Club (BAYC), her biri tamamen benzersiz özelliklere sahip 10.000 NFT Maymundan oluşan bir koleksiyondur. Bazı özellikler diğerlerinden daha nadirdir. Bu da koleksiyonerlerin bu nadir özelliklere daha fazla değer verdiği anlamına gelir. Bir Maymun satın aldığınızda BAYC üyesi olarak ileride çıkacak koleksiyonlara ve diğer avantajlara da özel erişim elde edersiniz. BAYC sahipleri, airdrop‘la dağıtılan bir serum aracılığıyla Maymunlarını Mutant Maymunlara dönüştürebilir. Bu mutantlar da NFT başına 3 ETH’den herkese açık bir satışla çıkarılmıştır. Orijinal BAYC Maymunlarına sahip olanlar, ücretsiz olarak bir Club Dog NFT’si çıkarma şansı da elde eder. Kulüp, ikincil satışlardan gelen telif ücretlerini hayvanlara yönelik çalışan hayır kurumlarına bağışlamıştır. BAYC’nin başarısının bir kısmı, NFT’lerin ötesinde bir evren ve özel bir kulüp yaratmaya yönelik odağına dayanır. BAYC; Mutant Arcade gibi oyunlar, hayır işlerine yönelik hareketler ve kulüp avantajlarıyla popülerliğini ve oldukça yüksek taban fiyatını korumayı başarmıştır. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!