banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Piyasalar Düştükçe Balinaların Bu Altcoine Olan İştahı Kabarıyor!

Piyasalar Düştükçe Balinaların Bu Altcoine Olan İştahı Kabarıyor!

Piyasalar Düştükçe Balinaların Bu Altcoine Olan İştahı Kabarıyor!
Piyasalar Düştükçe Balinaların Bu Altcoine Olan İştahı Kabarıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında yaşanan son düşüş, büyük yatırımcıların belirli altcoinlerden daha fazla satın almasına engel olmadı. Orta ölçekli Cardano cüzdanlarının sahip oldukları ADA miktarını iki haftadan kısa bir süre içerisinde iki katına çıkarması dikkat çekti.

Fiyat Düştükçe Balinaların Cardano’ya (ADA) Olan İştahı Artıyor

Ocak ayı ortasında kripto para sektörünün keskin bir düşüş yaşadığını inkar etmek mümkün değil. Düşüş sırasında kripto para piyasasında bir hafta içerisinde 500 milyar dolardan fazla kayıp yaşanmıştı. 18 Ocak tarihinde 1.65 dolara kadar tırmanıp son altı ayın zirvesine ulaşan ADA, düzeltme döneminde en fazla kayıp yaşayan altcoinlerden biri olmuştu.

Ayıların gücünü arttırmasıyla birlikte bahsi geçen zirve noktasından %65 değer kaybeden altcoin, 22 Ocak tarihinde 0.92 dolara kadar gerilemişti. Bu tarihten itibaren kayıplarının bir kısmını telafi eden kripto para, halen yılın başına göre %25 daha düşük bir seviyeden işlem görüyor.

Buna rağmen verilere göre söz konusu düşüş, ADA için bazı yatırımcıların iştahını kapatmamış gibi görünüyor. Hatta durum, Santiment verilerine göre tam tersi olabilir. Analiz şirketinin raporuna göre 10.000 ila 1.000.000 adet tokene sahip olan Cardano cüzdanları, yalnızca iki hafta içerisinde 55 milyon dolarlık ADA satın aldı.

🐳 #Cardano's price, like many #altcoins, have plummeted in the past 10 days, dropping -34%. However, large addresses holding between 10k and 1M $ADA, own 113% more in their collective bags since the drop on January 17th, accumulating $53.6M in tokens. 📈 https://t.co/9V50jyrBlX pic.twitter.com/tQdwa7ym38

— Santiment (@santimentfeed) January 28, 2022

Oransal olarak değerlendirdiğimizde ise bu orta ölçekli kripto para balinalarının 11 gün içerisinde ADA varlıklarını %110’dan fazla arttırdığını gözlemliyoruz.

Cardano ekosistemi kısa bir süre önce merkezsiz finans uygulaması SundaeSwap’i hayata geçirmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!