banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin (BTC) FED Kararı Öncesi Yüzde 10 Arttı! 2022 Yılı Bitcoin Beklentisi!

Bitcoin (BTC) FED Kararı Öncesi Yüzde 10 Arttı! 2022 Yılı Bitcoin Beklentisi!

Bitcoin (BTC) FED Kararı Öncesi %10 Arttı! 2022 Yılı Bitcoin Beklentisi!
Bitcoin (BTC) FED Kararı Öncesi %10 Arttı! 2022 Yılı Bitcoin Beklentisi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin yeniden 70.000 doları mı hedefliyor? FED toplantısı yaklaşıyor.

17:49
25 Ocak 2022

Boğalar, hisse senetlerinin yeniden canlanmasıyla piyasayı yükseltiyor, ancak FED toplantısına da saatler kaldı. Kripto para piyasaları yeniden yükselişe geçti, dün 32.900 dolara kadar gevşeyen Bitcoin akşam saatlerinde 37.500 dolara ulaştı.

Bitcoin (BTC) Yükselir Mi?FED Kararı ve Kripto Paralar Bitcoin (BTC) Yükselir Mi? Fed’in Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) Çarşamba günü toplanacak ve faiz oranlarıyla ilgili açıklama yapılacak. Popüler analistler saatler kalan toplantı için temkinli konuşmayı tercih ediyor. Bunlardan biri de Michaël van de Poppe, “Yarınki FED FOMC toplantısı, bu hafta çok fazla oynaklık göreceğimiz anlamına gelebilir” açıklamasında bulundu. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. “Kolay” likiditenin sonu yaklaştıkça Bitcoin duyarlılığının önceden bir darbe almasıyla birlikte, Fed’in varlık alımındaki daralmanın devamı olarak faiz artışları planlanıyor. Ancak varlık alımlarının Mart ayına kadar tamamlanması gerekiyor ve Fed, faiz artırımlarının o tarihten önce gelmemesi gerektiğini söyledi. FED Kararı ve Kripto Paralar Bloomberg Intelligence baş emtia stratejisti Mike McGlone, spekülatif enflasyonist aşırılığın bu yıl Bitcoin’e yarayacağını düşünüyor. FED’in artıracağı faizler de enflasyonun altında kalacağı için tahvil talebinde bir patlama beklenmiyor. Peki faiz ve tahvil kazançları yatırımcıları koruyamayacaksa ne olacak? İşte Bitcoin için büyük bir fırsat eğer bu sene enflasyona karşı ciddi kazanımlar elde edebilirse bu durum bir domino etkisi başlatabilir. Bitcoin’in hisse senetlerinden daha güçlü bir şekilde toparlanabileceğini söyleyen McGlone, altcoinlerin muhtemelen sağlam bir geri dönüş sağlayamayacağını da sözlerine ekledi. Altcoinler konusuna gelince, bunlar yine de Bitcoin‘in ilerlemesine uyan Ethereum (ETH) ile gün içinde sağlam bir performans sergilediler. Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) dahil olmak üzere diğer büyük altcoinlerde de V şeklinde bir toparlanma fark edildi. Van de Poppe ralliden önce, “İyi yanı, altcoinlerdeki bir sonraki itici ralliye daha da yaklaşıyoruz, çünkü çoğu tamamen geri çekildi” dedi. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!