banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Pantera CIO’su: Önümüzdeki Zamanlar Bu Altcoin İçin Hayati!

Pantera CIO’su: Önümüzdeki Zamanlar Bu Altcoin İçin Hayati!

Pantera CIO’su: Önümüzdeki Zamanlar Bu Altcoin İçin Hayati!
Pantera CIO’su: Önümüzdeki Zamanlar Bu Altcoin İçin Hayati!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pantera CIO’su Joey Krug, Ethereum‘un işlemlerinin %50 artacağına inanıyor. Krug, rakip blockchainlerin öncü altcoin Ethereum’dan daha iyi performans göstermeyeceğini ve Ethereum’un önümüzdeki zamanlarda hayati bir rol oynayabileceğini ifade etti. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

Analist Bitcoin ve ETH Tahminlerini Paylaştı!

” data-medium-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/01/TD4DBBD6RBNTXHZOZU7KBWS2QI.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/01/TD4DBBD6RBNTXHZOZU7KBWS2QI.jpg?fit=1024%2C695&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”695″ src=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/01/TD4DBBD6RBNTXHZOZU7KBWS2QI.jpg?resize=1024%2C695&ssl=1″ alt=”Analist Bitcoin ve ETH Tahminlerini Paylaştı!” data-recalc-dims=”1″ />

Öncü altcoin için önemli dönem

Joey Krug, ETH’nin rakiplerine hükmetmeye devam edeceğini bildirdi. Tokenin önümüzdeki on yıl içinde dünya çapındaki finansal işlemlerin %50’sinden fazlasının arakasında olabileceğini tahmin ediyor. Krug, genel akıllı sözleşmeler ağı Ethereum hakkında iyimser. Ancak Solana, Cardano ve Polkadot gibi rakip blockchainlerin token için bir tehdit olmadığına da inanıyor. Yine de, Ethereum eleştirmenleri, blockchainin rakiplerine karşı kaybettiğini gözlemliyor. Diğer blockchainler, son iki yılda büyük bir büyüme yaşadı.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!