banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. InvestAnswers: Bu Altcoin Aşırı Satıldı! Şimdi Fırlayabilir

InvestAnswers: Bu Altcoin Aşırı Satıldı! Şimdi Fırlayabilir

InvestAnswers: Bu Altcoin Aşırı Satıldı! Şimdi Fırlayabilir
InvestAnswers: Bu Altcoin Aşırı Satıldı! Şimdi Fırlayabilir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler bir kripto analisti, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) aşırı satıldığını ve toparlanmaya hazır olduğunu söylüyor. Analistin popüler altcoin hakkındaki görüşlerinin detayları Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

Analist Bitcoin ve ETH Tahminlerini Paylaştı!

” data-medium-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/01/TD4DBBD6RBNTXHZOZU7KBWS2QI.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/01/TD4DBBD6RBNTXHZOZU7KBWS2QI.jpg?fit=1024%2C695&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”695″ src=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/01/TD4DBBD6RBNTXHZOZU7KBWS2QI.jpg?resize=1024%2C695&ssl=1″ alt=”Analist Bitcoin ve ETH Tahminlerini Paylaştı!” data-recalc-dims=”1″ />

Öncü altcoin toparlanıyor mu?

InvestAnswers uzmanı 402.000 YouTube abonesine, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığının, bir fiyat artışının yakın olduğunu gösteren sinyaller verdiğini söylüyor. Analist, Ethereum‘un göreceli güç endeksinin (RSI), geçen yılın Mayıs ayının sonlarında bir ralliye başladığı ve nihayetinde tüm zamanların yükseğini kazanmadan hemen önce olduğu noktada olduğuna dikkat çekiyor. Uzman diyor ki:

[ETH’nin] RSI’sına baktığımızda ve bunu dip fiyatlar ve bu fiyatların 200 günlük hareketli ortalamayı nasıl kırdığı ile karşılaştırdığımızda oldukça esrarengiz. 2021’in Mayıs ve Haziran’ı ve 2022’nin Ocak ayı var. Ethereum çok fazla satıldı ve bu, 200 günlük hareketli ortalama ile neredeyse mükemmel bir şekilde örtüşen fiyat grafiğindeki tarihi diplere tekabül ediyor. Şu anda 200 günlük hareketli ortalamanın daha önce hiç olmadığı kadar altındayız. Bu bana, ilerledikçe muhtemelen bir miktar ETH sıçraması yapmamız gerektiğini söylüyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!