banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin Balinaları Kâr Alımına Başladı! “Bu Seviyelere Çok Dikkat”

Bitcoin Balinaları Kâr Alımına Başladı! “Bu Seviyelere Çok Dikkat”

Bitcoin Balinaları Kâr Alımına Başladı! “Bu Seviyelere Çok Dikkat”
Bitcoin Balinaları Kâr Alımına Başladı! “Bu Seviyelere Çok Dikkat”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balinalar varlıklarını satmaya başladığından Bitcoin bir düzeltmeye bağlı görünüyor.

Bitcoin’in yükseliş trendi bir tükenme noktasına ulaşıyor gibi görünüyor.Balinalar geri çekilmeye hazırlık olarak satış yapıyor.Analistlere göre, 45.230 dolar-46.560 dolarlık direnç seviyesi BTC’nin bir sonraki adımını belirleyecek.

On-chain metrikler, etkileyici bir boğa rallisinin ardından Bitcoin’in arkasından kâr elde etmede bir artış kaydetti. Satış emirleri yığılmaya devam ederse analistlere göre, BTC geri çekilmeye hazır olabilir. 

Bitcoin balinaları kâr almaya başladı! Fiyat düştü

Bitcoin büyük bir düzeltme yaşayabilir. Önde gelen kripto para son üç hafta boyunca önemli kazanımlar elde etti. BTC, 21 Temmuz’daki en düşük 29.800 dolardan %57 artışla son zamanlarda 46.800 dolara kadar ulaştı. Şimdi, yatırımcılar kar elde etmeye başlamış görünüyor. 

Kaynak: Santiment

Davranış analizi platformu Santiment, 100 ila 10.000 BTC’ye sahip adreslerin varlıklarını önemli ölçüde azalttığını ortaya koyuyor. Sadece son dört günde, bu balinalar yaklaşık 2,07 milyar dolar değerinde 40.000 BTC’den fazla sattı. Kâr almadaki ani artış, Bitcoin’in önemli bir direnç bariyerini aşmak için mücadele ettiği bir zamanda geliyor.

BTC fiyatı için hangi aralıklar kritik?

IntoTheBlock’s In/Out of the Money Around Price (IOMAP) modeli, 45.230 dolar ile 46.560 dolar arasındaki arz bölgesinin Bitcoin’in daha fazla ilerlemesini engellediğini gösteriyor. Bu fiyat seviyesi civarında, yaklaşık 660.000 adres daha önce 440.000 BTC‘den fazla satın aldı.  45.230 dolar-46.560 dolar aralığında kalanlar, pozisyonlarını bile kırmaya çalışarak yükseliş trendini yavaşlatıyor olabilir. Bu satış baskısı devam ederse analistlere göre, Bitcoin tersine dönebilir.

Kaynak: IntoTheBlock

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere IOMAP, birinci sıradaki kripto para biriminin bir düzeltme durumunda 42.500 ila 43.850 dolar arasında destek bulabileceğini ortaya koyuyor. 170.000 adres burada 400.000 BTC’den fazla satın aldığından, bu destek seviyesi fiyatların düşmesini engelleyebilir. Ancak bu talep duvarının kırılması analistlere göre, 40.300 dolara doğru bir düşüşe yol açabilir. 

Analistler: Bitcoin yatırımcıları bu seviyelere dikkat!

Ortaya çıkan satış sinyallerine rağmen yükselişini sürdüren yatırımcılar analistlere göre, 45.230 dolar-46.560 dolarlık direnç seviyesine çok dikkat etmeli. Bu arz bölgesinin üzerinde belirleyici bir hareket analistlere göre, Bitcoin’in bir sonraki ilgi alanına 49.300 dolar ile 50.700 dolar arasında yükselmesine neden olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!