banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Analist Bu 4 Altcoin’i İşaret Etti! Bu Altcoin’ler Boğa Piyasası Sinyali Veriyor

Ünlü Analist Bu 4 Altcoin’i İşaret Etti! Bu Altcoin’ler Boğa Piyasası Sinyali Veriyor

Ünlü Analist Bu 4 Altcoin’i İşaret Etti! Bu Altcoin’ler Boğa Piyasası Sinyali Veriyor
Ünlü Analist Bu 4 Altcoin’i İşaret Etti! Bu Altcoin’ler Boğa Piyasası Sinyali Veriyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü analist bu 4 altcoin’i işaret etti; Bu dört altcoin ayı piyasasında olmadığımızın kanıtı.

09:15
18 Ocak 2022

Önde gelen kripto para analisti Nicholas Merten, Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve diğer iki altcoin‘in son zamanlarda sergilediği performansın kripto para piyasasının henüz ayı bölgesinde olmadığının kanıtı olduğunu belirtti.

Bu 4 Altcoin Boğa Piyasası Sinyali VeriyorMerten: “Daha Yüksek Artış Görmeye Başlayabiliriz” Bu 4 Altcoin Boğa Piyasası Sinyali Veriyor Yeni bir strateji oturumunda kripto para piyasası hakkında tahminlerde bulunan Merten, ayı sezonlarının ana özelliklerinden birinin altcoin’lerin Ethereum‘a (ETH) karşı düşüşe geçmeye başlaması olduğunun altını çizdi. Merten, son bir ayda Cardano‘nun Ethereum karşısında (ADA/ETH) %30’un üzerinde ralli yaptığına ve fiyat hareketi belirsiz görünse bile bu durumun altcoin’ler için sağlıklı yatırımcı iştahına işaret ettiğine dikkat çekti. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ünlü analist yaptığı açıklamalar sırasında şu ifadelere yer verdi;

ADA‘nın yaklaşık bir ay önce, Aralık ayından bu yana Ethereum karşısında yaklaşık %33’lük bir hamle yaptığını görebiliyoruz… Burada görebilirsiniz, genel olarak Ethereum’a karşı yaklaşık %30’luk bir hamleden bahsediyoruz. Bu biraz ilginç… Genelde ADA’nın Ethereum’dan daha yavaş artış yaşayacağını düşünürdünüz.

Buraya kalabalığı takip etmeye gelmedik. Kalabalık birkaç ay önce ADA’da aşırı yükselişe geçmişti. Şimdi indirimimiz var ve fiyat daha da yükselmeye devam ediyor. Beni ilgilendiren bir şey bu.”

Merten: “Daha Yüksek Artış Görmeye Başlayabiliriz” Merten ayrıca, Binance Coin‘in Ethereum karşısında (BNB/ETH) aynı performansı sergilediğini de belirtti ve şöyle söyledi;

“0.16 ETH veya 521 dolar direncinin üzerine geri dönersek, gerçekten daha yüksek bir hareket görmeye başlayabiliriz. Henüz görmemiz gerektiği gibi Ethereum’a karşı büyük bir artış görmüyoruz.”

Analist, geçtiğimiz yıl büyük kazanımlar elde etmesine rağmen, akıllı sözleşme platformu Avalanche‘ın (AVAX), genel olarak kripto para piyasası için iyiye işaret eden Ethereum’a (AVAX/ETH) karşı hala yükseliş eğiliminde olduğunu söyledi.

“Adil olmak gerekirse, tablo fena görünmüyor. Bu aralığın [0.03 ETH veya 97 dolar] üzerine çıkarsak, bence güzel bir haftalık kapanışla AVAX, Ethereum’a karşı kazanmaya devam edebilir.”

Merten’e göre Ethereum rakibi Solana‘da (SOL) ETH’ye karşı iyi bir mücadele veriyor. Ünlü analist SOL/ETH’nin şu anda esnek göründüğünü söylerken, bunun da Solana’nın boğa döngüsünde başka bir ayağı ateşleme şansına sahip olduğunun bir işareti olabileceğini belirtti.

“Momentum oraya yuvarlandı. Solana, Ethereum’a karşı Eylül ayından beri durgun bir performans sergiliyor. Bununla birlikte, büyük bir satış görmüyoruz. Yani bu sadece bir görme meselesi, 0.038 ETH’de (123 dolar) dip seviyelerin altına mı kırılıyor yoksa burada 0.06 ETH’den (195 dolar) mı yükseliyor ve daha yüksek trende mi başlıyor? Solana sahibi olsaydım şu anda kesinlikle panik yapmazdım… Hala oldukça iyi durumda.”

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!