banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Çin Mahkemesinden Resmi Bildiri: Dijital Varlıklar, Mülkiyet Hakları Kapsamında Yasal Koruma Altında mı?

Çin Mahkemesinden Resmi Bildiri: Dijital Varlıklar, Mülkiyet Hakları Kapsamında Yasal Koruma Altında mı?

Çin Mahkemesi Altcoin Davasında Kararını Verdi! En Kötüsü Oldu, Şirketler Ne Yapacak?
Çin Mahkemesi Altcoin Davasında Kararını Verdi! En Kötüsü Oldu, Şirketler Ne Yapacak?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel Çin Mahkemesi, sanal mülkiyetin, yasalar kapsamında koruma altında olduklarını ifade eden resmi bir makale yayınladı.

08:41
17 Ocak 2022

Guizhou (Çin’in güneydoğusunda bir eyalet) Yüksek Mahkemesi, 15 Ocak tarihinde sanal mülkiyet ile ilgili resmi bir makale yayınladı. Mahkeme, dijital varlıkların mülkiyet yasaları çerçevesinde korunduğunu ve vatandaşların herhangi bir ihlal durumunda dijital mülkiyetlerini, yasal yollarla koruyabileceklerini duyurdu.

Çin Mahkemesinden Resmi BildiriGuizhou Yüksek Mahkemesi: Sanal Mülkiyet, Yasalarla Koruma Altında Çin Mahkemesinden Resmi Bildiri Guizhou Yüksek Mahkemesi, 15 Ocak tarihli yayınladığı makalesinde, sanal mülkiyetlerin yasalar kapsamı altında korunduğuna yönelik bir duyuru yaptı. Çin mahkemesi, kişilerin sanal mülkiyetlerinin ihlal edildiği durumlarda, meşru haklarını ve çıkarlarını yasal yollarla koruyabileceğini belirtti. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Makalede çevrimiçi oyun kullanıcılarının haklarına değinen Çin mahkemesi, konuya ilişkin ifadelerinde şu sözlere yer verdi:

“Çevrimiçi oyun hesaplarının, mülkiyet çıkarı nitelikleri vardır ve sanal mülkiyete aittir. Çevrimiçi oyun kullanıcıları, oluşturulan hesaplar, karakterler ve edinilmiş sanal mülker üzerinde haklara sahiptir ve bu haklar kanunla korunmaktadır. Sivil öznelerin sahip olduğu sanal mülkiyetleri hukuka aykırı olarak ihlal edildiğinde, yasal yollardan meşru hak ve menfaatlerini koruyabilirler.”

Guizhou Yüksek Mahkemesi: Sanal Mülkiyet, Yasalarla Koruma Altında Guizhou Yüksek Mahkemesi, Çin Halk Cumhuriyeti Medeni Kanunu’nun ilgili maddelerine vurgu yaparak mülkiyet haklarının, kişilik hakları ve diğer meşru hakları gibi yasalar ile korunduğunu ifade etti. Mülkiyet haklarının sanal varlıkları da kapsadığını belirten Çin Mahkemesi, bu hakların hiçbir kurum veya kişi tarafından ihlal edilemeyeceğini vurguladı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!